Dinercadeau t.w.v. € 100,-
Bij aankoop vanaf € 2.500,-

 

 

 

Maatwerk inbouwkasten en schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten op maat

Voor schuifdeuren op maat hanteren we een programma die u als gebruiker de mogelijkheid geeft om een volledige wand, nis of hoek te veranderen in een kamerbrede en -hoge kast. Ook kunnen wij een deel van uw ruimte af scheiden tot een praktische inloopkast. De basis daarvan vormt een programma van exact op maat gemaakte schuifdeuren, die wij tussen twee muren, vloer en plafond aanbrengen.

Deze geruisloze schuifdeuren kunnen wij in veel verschillende materialen en uitvoeringen leveren, zodat verreweg de meeste wensen en eisen vervuld kunnen worden. De schuifdeuren bestaan uit een aluminium omlijsting, die in vijf standaard kleuren verkrijgbaar zijn. Voor binnen de omlijsting is er keuze uit een breed scala aan kleuren, houtdessins en spiegels.

 Glazen schuifdeuren

Ook glazen deuren behoren tot de mogelijkheid, zelfs in vele kleuren en kwaliteiten, helder of gelakt, normaal of gelaagd. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in ons uitgebreide programma.

Achter de schuifdeuren worden op maat gemaakte kastinterieurs geplaatst, waarmee zelfs de meest ‘verwende’ opbergeisen vervuld kunnen worden. Legborden, laden, hangrekken, vakindelingen, korven, schoenenrekken, stropdashangers, maar ook bureauladen en hangmapsystemen. Qua materialen en uitvoeringen zijn er vele mogelijkheden voor de ontwikkeling van unieke maatwerk kasten.

Meer weten? Wij helpen u graag in onze showroom in Wijchen.

Heeft u een vraag Direct een afspraak

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This