Dinercadeau t.w.v. € 100,-
Bij aankoop vanaf € 2.500,-

 

 

 

GERO kasten op maat

Op maat gemaakte kasten van Gero

Kasten op maat maken is een kwestie van samenspel. Dit begint in dialoog met de mensen die er elke iedere dag van willen genieten. Daarna start de creatiesessie met de ontwerper. Steeds in wisselwerking met u, die met de vinger aan de pols blijft aangeven of het GERO-voorstel goed voelt. Zo wordt uw wensdroom een nieuwe werkelijkheid die past bij de lifestyle die u wilt creëren.

Design kasten op maat

GERO kasten op maat brengt een kastensysteem dat zich onderscheidt door vernieuwd stylisme en fijnzinnigheid. Design kasten met oog voor detail en ruimtelijkheid. Kenmerken die u ook in onze stijl van werken zult ontdekken.

Want in het plan waarin uw wensen en de GERO kasten-adviezen vertaald worden naar een voor u op maat gemaakte design kast, ontdekt u een veredeling in oplossingen. Het resultaat van eenvoud in vormgeving en een doordachte materiaalkeuze, afgestemd op uw beleving.

 Uw wensen als basis

Of uw hart nu uitgaat naar een trendbepalende benadering in uitvoering of naar een meer eigentijds klassieke sfeer met de eigentijdse ontwerpen van GERO meubelen op maat, uw persoonlijke visie wordt professioneel geconcretiseerd. Met alle aandacht die past bij dit niveau.

Zo creëert u samen met GERO de meest schitterende meubelen. Van design kasten tot een ruime inloopkast, of bijvoorbeeld een wandmeubel op maat.

Heeft u een vraag Direct een afspraak

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This