Dinercadeau t.w.v. € 100,-
Bij aankoop vanaf € 2.500,-

 

 

 

Meubelcollectie

Een uitgebreide meubelcollectie van bekende merken. Wat meubelen betreft hebben we ons geconcentreerd op moderne design meubelen van de betere merken als KFF, Bonaldo, Intertime, Willisau, Art of Living, Metaform e.a.

U vindt daarvan fauteuils en banken in de meest uiteenlopende breedtes salontafels, eethoeken en slaapkamers. Maatwerk is mogelijk. Onze meubel collectie wordt gecompleteerd door een zorgvuldig geselecteerde collectie klein meubelen, verlichting en woondecoraties.

Op het gebied van zitmeubelen voeren wij alle gebruikelijke soorten zoals fauteuil, 2- en 3-zitsbanken, woonlandschappen en voetenbankjes. Zitmeubelen met de meest uiteenlopende vormen en uitvoeringen. Daarbij bieden wij u een mooie collectie bijpassende salontafels.

De eethoek om urenlang aan tafel te vertoeven

Wij bieden u een breed assortiment eethoeken. Uitgevoerd in de meest uiteenlopende materialen en vormgeving. Compleet met grote en kleine vierkante, rechthoekige, ovale en ronde tafels in de meest uiteenlopende maten. In combinatie met de grote keus aan eetkamerstoelen kunt u naar hartelust combineren tot u de eethoek van uw dromen heeft.

Een slaapkamer waarin u de hele dag zou willen blijven

Binnen onze meubelcollectie vindt u ook fantastisch vormgegeven bedden, uiteraard compleet met nachtkastjes. Deze bedden zijn van het eigen ontwerp GERO en worden exclusief door ons geproduceerd. Het voordeel daarvan is, dat u uw bed zowel qua maatvoering als wat materiaalkeuze betreft exact naar uw smaak kunt laten maken.

Meer weten? Wij helpen u graag in onze showroom in Wijchen

Heeft u een vraag Direct een afspraak

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This