Dinercadeau t.w.v. € 100,-
Bij aankoop vanaf € 2.500,-

 

 

 

Woningtextiel

Woningstoffering, essentieel voor de sfeer. Ook al valt het meubilair bij binnenkomst veelal het meest in het oog, wanneer vloerbedekking, vitrage en overgordijnen op elkaar en op het meubilair zijn afgestemd is het effect daarvan meteen merkbaar. Door de harmonie die daarvan uitgaat, wordt de inrichting een logisch geheel en meer dan de som van een aantal losse delen. In onze toonzaal vindt u een goed gesorteerde afdeling met vloerbedekking, vitrage, gordijnen, binnenzonwering en kleden.

Vloerbedekking, de samenstelling van onze collectie aan vloerbedekking is afgestemd op het niveau van ons kastenprogramma en meubels. Dit betekent dat u bij ons uitsluitend de betere soorten vloerbedekking vindt. Uiteraard leveren wij ook de benodigde ondertapijten en beschikken wij over vakmensen voor het leggen.

Vloerkleden,doorgaans zijn ze net te groot of te klein, of is het dessin net niet wat u zoekt. Met onze talrijke mogelijkheden kunnen we vrijwel altijd voor een kleed zorgen dat exact beantwoordt aan uw eisen en wensen.

Gordijnen en vitrages, vervullen buiten het decoratieve element een belangrijke rol in onze woonomgeving. Overdag voorkomt een goede vitrage dat passanten naar binnen kunnen kijken, terwijl we wel kunnen zien wie er allemaal langskomen. Dat gevoel van privacy bereiken we ’s avonds door de overgordijnen dicht te doen. Daarmee creëren we tegelijkertijd een optisch rustige wand. Het gevoel van behaaglijkheid is niet alleen psychologisch: gesloten gordijnen houden `s winters de kou tegen en ’s zomers de warmte van de zon.

Heeft u een vraag Direct een afspraak

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This