Interieuradviezen voor iedereen.

Meubels van de ene, raamdecoratie en vloerbedekking van de andere leverancier. Een veel voorkomend probleem ligt op de loer: het totaalplaatje klopt niet. Om deze deceptie te tackelen schakelen steeds meer mensen HG Woonidee in. Voor advies van een interieurontwerper die het totale assortiment woninginrichting voert én toont. Henny van Elk: “De combinatie met exact passende kleuren is belangrijk voor het perfecte gevoel. Zo ook de juiste verbinding van de eet- naar de zithoek.” Iedereen kan er baat bij hebben. Een goed advies bespaart ook geld.

 

Eigen showroom
“Bijna alles wat wij tekenen kunnen we in onze eigen showroom laten zien”, legt ze enthousiast uit, die de stijlen modern, warm modern en modern met een klassiek sausje voorstaat. De klant ontvangt een tekening in kleur met concrete invullingen. Dat wil zeggen met soorten stoffen, merken en maten. Daarin maakt de Wijchense woninginrichter belangrijk verschil. Zelfstandig werkende binnenhuisarchitecten bieden deze duidelijkheid niet. “Na een gesprek in de showroom en bezoek aan huis ga ik met de gehele ruimte aan de slag. Een klant kan ook een deel van de inrichting behouden. Of gehecht zijn aan bepaalde meubels wat ik als een extra uitdaging beschouw. Naast een indelingsadvies volgt ook een kleur- en lichtadvies. Mijn keuzes, afgestemd op de wensen van gezin en woonomgeving, worden duidelijk gemotiveerd.” Wat maakt vooral de sfeer? Volgens Henny moet het totaalplaatje 100% kloppen, zodat dé klant zich volledig thuisvoelt. “De verlichting is heel belangrijk. Dat kan de woonsfeer maken of breken. Daarbij verlies ik het functionele aspect bepaald niet uit het oog.” In de filosofie van HG Woonidee levert een hoogstaand interieuradvies ook financieel voordeel op. “Het komt vaak voor dat mensen die in verschillende winkels shoppen de woonkamer te vol zetten. Naderhand komen ze erachter dat de eigen ruimte niet goed is ingeschat. Ze hadden niet alleen meer uit hun interieur kunnen halen qua beleving, maar ook een aanzienlijk bedrag kunnen besparen”, vertelt Henny die een voorkeur heeft voor rust en ruimte. Een compleet HG-interieuradvies voor een woonkamer bedraagt € 400 (een gehele woning op aanvraag). De klant ontvangt dit bedrag retour bij uitvoering door HG Woonidee. Iedereen kan daar profijt van hebben. Voor zowel een groot als klein huis.

 

Nieuwe binnenhuisarchitect aan ‘t woord
Om aan de toenemende vraag naar compleet woningadvies te kunnen voldoen, heeft HG Woonidee onlangs een nieuwe binnenhuisarchitect in dienst genomen. Pedro heeft 25 jaar vakervaring: “Ik kwam bij klanten thuis en werkte met tekeningen. Ik was altijd bezig met hoogwaardige maatwerkmeubelen in de gehele leefruimte. Dit sluit buitengewoon mooi aan bij de diensten van HG Woonidee”, vertelt de vriendelijke nieuwkomer. Wat hem na twee weken in dienst opvalt is de sterk onderscheidende collectie. “HG Woonidee werkt met grote merken die je bijna nergens tegenkomt. Zo heeft HG bijvoorbeeld zitmeubelen met zowel uitstraling als veel zitcomfort. Denk aan handige verstelmogelijkheden en bijna onzichtbare en uitschuifbare voetenplateaus.” Waarop ligt bij hem de nadruk in zijn vak? “Respect voor de mening van de klant staat voorop, gekoppeld aan een eerlijk advies. Moderne vormgeving vanuit een vaste basis heeft mijn voorkeur. Rechtere vormen sluiten beter op elkaar aan. Bovendien moet een tijdloos en rustig interieur ruimte bieden voor verandering. De grote lijnen blijven neutraal, accessoires moeten extra sfeer brengen. Wil een klant na jaren eens wat anders? Met de accessoires kan hij een totaal nieuwe sfeer creëren zonder dat het hem veel kost.” Zo kan de klant met inschakeling van de binnenhuisarchitect op lange termijn extra geld besparen.

 

Respect voor klant

Perfecte uitvoering, open communicatie en iedere klant met respect behandelen. Dat is de kracht van HG Woonidee, die decennia geleden startte met kasten op maat in hun eigen aangrenzende fabriek. Hecht u ook  waarde aan de betaalbare perfecte combinatie? Bezoek dan snel onze uitgebreide showroom en deel uw ideeën met onze binnenhuisarchitect.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest