Zitmeubels aanpassen naar wens

Ze zijn er nog, de échte maatwerkspecialisten. HG Woonidee staat al sinds jaar en dag bekend om haar op maat gemaakte kasten in de eigen fabriek.  Maar waar velen zich niet van bewust zijn, is dat deze Wijchense woninginrichter gespecialiseerd is in zitmeubels die ook aangepast kunnen worden. Zo ook complete eethoeken en kleinmeubelen. Een bank of stoel moet perfect zitten. Een plaats om jarenlang tot rust te komen behoeft geen concessies. Jarenlang woongenot is het uitgangspunt.

 

Comfort én uitstraling ineen
De uitstraling van een zitbank of stoel is in een showroom snel zichtbaar. Minstens zo belangrijk is het persoonlijke zitcomfort. Ieder mens is uniek en meerdere gezinsleden gebruiken het zitmeubel doorgaans dagelijks. De juiste zithoogte, breedte, diepte en hardheid is afhankelijk van iemands beenlengte en persoonlijke voorkeuren. “Wij adviseren en zorgen voor een maatwerkmeubel waar de klant niet alleen de eerste dag lekker in zit, maar nog jarenlang tevreden over zal zijn. Ook de pootjes en stof zijn volledig naar wens in te vullen”, aldus interieurontwerpster Henny van Elk van HG Woonidee.

 

Vakmensen achter concept
Het geheim achter het HG-concept is het vakmanschap. Dit familiebedrijf met zowel showroom als aangrenzende fabriek heeft leveranciers geselecteerd die goed aansluiten bij hun onderscheidende filosofie. “Tegenwoordig is het bijna allemaal serieproductie wat de klok slaat. Maar wij zijn na een lange zoektocht uitgekomen bij ambachtelijke fabrieken in Zwitserland met hoge flexibiliteit en dezelfde servicebereidheid als HG Woonidee. Ook werken zij volgens de door ons vereiste Zwitserse precisie”, vertelt Henny van Elk trots. “Dit zijn gepassioneerde vakmensen die alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen werken. De vulling en romp bepalen de duurzaamheid. De koudschuimvulling is in verschillende hardheden mogelijk. Zo ook bijvoorbeeld een bank of stoel met hoofdsteunen, een uitschuifbaar voetenbankje van onderuit of verlengbare zittingen.  Dankzij deze flexibiliteit is zitcomfort volgens individuele wensen in te vullen.”

 

Topmerkuitstraling, gunstige prijzen
Menig woonwinkel voert Italiaanse topmerken. Het voeren van Zwitserse merken is speciaal in Nederland. Zo ook een volgens wensen aangepast topmeubel tegen gunstige prijzen.  De Zwitserse merken zijn in de showroom in Wijchen te bewonderen. De topuitstraling ligt op het niveau van de Italiaanse merken, maar de ‘fijnproever’ signaleert het onderscheid meteen. De modellen zijn tijdloos, strak én sfeervol. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant kan bij HG Woonidee uit nagenoeg iedere willekeurige stof kiezen. De stof komt eerst ter controle naar Wijchen en daarna zenden zij het naar Zwitserland. De kans dat iets fout gaat is zo minimaal, de levertijden liggen vast.

 

Totaal woninginrichtingsadvies
Het nieuwe pand van HG Woonidee toont alle assortimentsgroepen op het gebied van wonen. Gordijnen, vloerbedekking, kleden, raamdecoraties naast allerlei typen GERO maatwerkkasten. De klant kan er terecht voor inrichting van de gehele woning. “De meeste klanten vinden het prettig dat alles zorgvuldig op elkaar wordt afgestemd. Daarom besteden wij veel aandacht aan advies over de gehele inrichting. Wij doen een voorstel omtrent de stijl, kleuren, verlichting, et cetera.” De klant krijgt een schets en een overzichtelijke (kleuren)tekening van de woonruimte. Een gedetailleerde uitwerking is gratis bij een opdracht.

Hecht u ook waarde aan een blijvend woongenot? En wilt u het helemaal naar de zin hebben met een bank of stoel aangepast volgens de wensen van u of uw gezin? Profiteer dan tevens van het advies van een interieuradviseur en ervaar de bezieling voor het ambacht.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest