Te veel keus in raamdecoraties…

De ontwikkelingen in raamdecoraties zijn de laatste jaren snel gegaan. Voor elke klantvraag zijn er nu talrijke oplossingen en variaties mogelijk. Eigenlijk te veel om een goede keuze te maken. Een keuze vaak voor jaren. Daarom biedt professionele begeleiding van een interieuradviseur belangrijke meerwaarde. Bij HG Woonidee krijgt de klant intensieve persoonlijke begeleiding.
Een eerlijk advies volgt, volledig passend bij interieur én persoon. Aan alle onzekerheden komt snel een eind. Een gerustgesteld en voldaan gevoel komt in de plaats. Blijvend.

Allerlei soorten (rol/paneel)gordijnen, binnenzonwering, (houten) jaloezieën voor binnen en buiten, vitrages en inbetweens. Maar ook plissés, Smarts, duetten, screendoeken voor binnen, en houten roll-ups als decoratieve wand op het terras behoren tot de mogelijkheden. Tel daar de talrijke combinaties (inclusief de nieuwste ophangmogelijkheden) bij op en de conclusie van een langdurige zoektocht is gerechtvaardigd. Bovendien is er ruim keus uit een aantal kwaliteitsmerken. Zo voert HG Woonidee onder andere Fischbacher, Jab, Mira X, Kinasan en Ploeg; voor zonwering B&C, Hansa en Sunway het complete assortiment. Henny van Elk van HG Woonidee: “Onze kracht is de persoonlijke begeleiding. Wij nemen uitgebreid de tijd voor de klant. Bovendien waarderen ze ons advies over totale woninginrichting, bijvoorbeeld ook over bijpassende vloerbedekking en -kleden.”

 

Screendoeken binnenshuis nieuwe trend
Hoe houd je de zon buiten het huis? En hoe doe je dat met een praktische toepassing binnenshuis? Screendoeken blijken tegenwoordig de oplossing. Deze nieuwe trend geeft antwoord op een jarenlang probleem: het vuil worden en het klapperen door de wind. In huis geen last van dat alles. HG Woonidee biedt de mooiste screendoek uitvoeringen als lamellen, paneel- en rolgordijnen. Behalve veel verschillende kleuren levert dit product belangrijke voordelen op. Het is niet alleen lichtdoorlatend, maar ook bijzonder goed zonwerend. En wie van veel gemak houdt, kan bij HG zelfs kiezen voor elektrisch bedienbare screendoeken.

 

Oplossing voor afwijkende maten
Een kantelraam, een kiepraam, scheve of ronde ramen? Ze vormen vaak problemen die nauwelijks naar volle tevredenheid zijn op te lossen. Maar maatwerkspecialist HG Woonidee weet de juiste invulling.  Praktisch en esthetisch weldoordacht. Het aanbod van gordijnen en zonwering is verrijkt met veel nieuwe en fraaie dessins. Henny van Elk: “Naast de grote hoeveelheid kleurendessins bieden we nu veel grovere gordijnstoffen, zowel in effen als gemêleerd. Wat ook helemaal in is, zijn decoratieve plissés, duetten en jaloezieën van wel 5 centimeter breed. Daar kunnen we

verfrissende combinaties mee maken.”

 

Inbetweens volledig in trek
De belangstelling voor inbetweens is de laatste tijd sterk toegenomen. Die hebben voor een groot deel de vitrage vervangen. Inbetweens verhogen de sfeer in huis mede dankzij de lichte doorschijning. De laatste tijd heeft HG Woonidee haar assortiment met veel fraaie strakke en moderne dessins uitgebreid. Legio oplossingen in combinatie zijn mogelijk. “Veel gezinnen met inbetweens willen dat het ’s avonds niet doorschijnt. Regelmatig adviseren wij klanten om dan tussen in between en raam een sluitgordijn te plaatsen. Ook maken wij mooie combinaties van inbetweens en rolgordijnen of plissés”, legt de interieurontwerpster uit.

Ziet u soms door de bomen het bos niet meer? En wilt u weten wat in uw situatie de beste en tegelijkertijd de mooiste oplossing is? Schroom niet om ons te bezoeken en vrijblijvend advies op maat te vragen. Kom snel langs en laat u inspireren in onze nieuwe showroom met de allernieuwste producten en oplossingen.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest