HG Woonidee
14/10/2019
Tijdens ons eerste bezoek werden wij al aangenaam verrast door de wijze van meedenken over de opzet en inrichting van een inbouwkast in onze slaapkamer. Het meedenken is tijdens het hele proces ook gebleven. Ook de service is uitstekend. Wij zijn elke dag weer blij met onze prachtige precies op maat gemaakte kast.
HG Woonidee
23/09/2019
Super mooie gordijnen vakwerk
HG Woonidee
23/09/2019
23-09-2019
Wij zijn al 11 jaar fan van HG Woonidee, zijn altijd tot volle tevredenheid geadviseerd en genieten dagelijks van de prachtige meubels en op maat gemaakte kasten!
HG Woonidee
21/09/2019
Voor een paar jaar terug een wandmeubel gekocht waar we nog steeds zeer tevreden over zijn. Nu hebben we een dressoir met tv-lift voor de slaapkamer laten maken, weer supermooi!
HG Woonidee
21/09/2019
In maart 2017 hebben wij met behulp van Pedro ons dressoir laten maken. We zijn er super blij mee. Nu, 2 jaar later, ons tv-meubel. Dank je wel Pedro voor het meedenken en aanvullen van onze wensen. De kast staat super!
HG Woonidee
20/09/2019
Mooie collectie, goede service, vriendelijke mensen.
HG Woonidee
06/06/2019
We hebben heel wat meubelzaken afgelopen op zoek naar nieuwe stoelen. Uiteindelijk zijn we toch weer terecht gekomen bij HG. Het beste advies en een collectie, die bij onze smaak past.
HG Woonidee
02/06/2019
Het is moeilijk om juiste keuze's te maken als je een hele andere inrichting/stijl wil in je woonkamer. Daarnaast maken verschillende smaken tussen partners het nog eens extra lastig. Dit was dan ook de reden om een interieurontwerp te laten tekenen door Pedro. Hij is bij ons op bezoek geweest om een plan van aanpak te bespreken. Warm/modern, strak/stijlvol, dit gecombineerd met bestaande meubels/verlichting waren onze wensen.
Het is gelukt om hier een mooie combinatie van te maken. H.G komt zijn afspraken na. Wij zijn tevreden en bevelen hun dan ook aan.
HG Woonidee
14/05/2019
We zijn heel blij met jullie en met HG WOONIDEE. DE SERVICE IS GEWELDIG.
Eerst het afbreken en ophalen en opslaan van onze linnenkast die indertijd ook door jullie gemaakt en geleverd is.
Toen ons appartement klaar was weer het plaatsen van de linnenkast en eerst waren we bang dat de hoogte van het plafond te laag zou zijn, maar was niets teveel gevraagd om het door Gereard te laten meten.
Ook de monteurs die bij jullie in dienst zijn, geweldige vakmensen en niets was teveel
.Niets als lof bij het bezoek aan jullie showroom om keukengordijnen en plissé uit te zoeken voor douche en huiskamer ramen.
Een zeer goede en vriendelijke voorlichting van deskundig personeel.
De afgesproken levertijd is nagekomen en de montage was geweldig.
HG Woonidee
08/05/2019
Wij zijn wederom zeer tevreden over het geleverde werk.
Hoge kwaliteit en maatwerk.
HG Woonidee
07/05/2019
Wij hebben een kastenwand gekocht bij HG woonidee en zijn zeer tevreden over het geheel ook over de montage heel correct verlopen
HG Woonidee
23/02/2019
Ik ben bijzonder blij met het interieurontwerp van Pedro en met de 2 prachtige dressoirs. Een top firma, die meedenkt, goed communiceert en uitstekend maatwerk levert. Complimenten aan alle betrokkenen en ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.
HG Woonidee
08/01/2019
We zijn heel erg blij met onze nieuwe maatwerk-keuken en boekenkast. Er is alle tijd genomen voor een fraai ontwerp en er is goed meegedacht met onze wensen. Het geleverde werk was van hoge kwaliteit met een mooie afwerking. Topteam!
HG Woonidee
08/01/2019
Zeer tevreden met de op maat gemaakte wandmeubel in de huiskamer.
Ook het aanpassen van de ladekast in de keuken is een geweldig succes. Dit was een jaren lange wens. Aan verschillende vakmensen gevraagd om dit te doen. Niemand durfde het aan maar bij woonidee lukt alles. Erg blij mee.
De vakmensen die alles geplaatst hebben werkte erg netjes. Woonidee is beslist een aanrader.
HG Woonidee
03/01/2019
Al 30 jaar vaste klant .
Na de optimalisering van onze keuken met een kookschiereiland, is een fantastisch stukje werk geleverd ,goede kookhoogte, prima kleurstelling incl. aansluitpunten voor smartphone's.Door het team HG , goed doordacht en na informatie ter plaatse in een dag geplaatst .Alle complimenten !
HG Woonidee
17/11/2018
12 jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met HG woonidee. naar volle tevredenheid. Reden om een aantal jaren laten bij herinrichting ook HG weer in te schakelen. Nu zijn wij verhuisd en ook nu weer heeft HG naar volle tevredenheid mee gedacht met ontwerp en inrichting. De geleverde kasten vormen weer een prachtige eye catcher in onze woonkamer. Daarnaast is ook de aftersale service prima op orde!! Met bijzondere dank aan Pedro en Roel
HG Woonidee
06/11/2018
06/11/2018
Wij willen jullie bedanken voor het, naar volle tevredenheid, maken en plaatsen van verschillende kasten in ons huis. Tevens hebben jullie het huis voorzien van jaloezieën, wat door de wat moeilijke formaten niet eenvoudig was. Het was erg prettig werken met jullie team.
Als wij nog wat nieuws bedenken, zullen we zeker kontakt met jullie opnemen.
HG Woonidee
04/11/2018
Onze keuken was nog goed, maar de folie op de frontjes liet los. We kregen de tip dat HG Woonidee ook keukens maakt, en ook alleen frontjes. We zijn erg tevreden over het proces van advies, maken en monteren en over het resultaat. De keuken kan weer lang mee. Mooi was dat de montage ter plekke maar 1.5 uur duurde, nl. Inklikken en afstellen. HG Woonidee bedankt !!
HG Woonidee
18/10/2018
We hebben een extra raam in de keuken laten plaatsen. Dat vereiste dat er een niet alledaagse aanpassing moest worden gedaan: op maat en kleur aangepaste kasten en een ingewikkelde kozijnlijst met vensterbank.Dit is heel goed gelukt. Wij zijn erg tevreden over het meedenken, 't vakmanschap en de betrouwbaarheid.
Chapeau!,,
HG Woonidee
18/09/2018
Lieve mensen van HG WOONIDEE,

Eind juni hebben jullie bij ons een TV kast geleverd.
De gesprekken hierover, de tekeningen en de aflevering liepen naar volle tevredenheid.

Een extra zijpaneel, in ons geval, en het spuiten in de kleur van een buis om de tv snoeren te verbergen werd gedaan zonder bijkomende kosten.
Wat een coulance van jullie bedrijf!

Heel veel dank daarvoor.

Met vriendelijke groeten,

Nol en Tineke Cornelissen
HG Woonidee
05/09/2018
We zijn heel tevreden met het prachtig op maat gemaakte TV meubel.
Een verrijking voor ons interieur!
Al meer dan 30 jaar klant en ook nu nog ouderwets vakmanschap en service!

Paul&Helma Elsen
5 september 2018
HG Woonidee
18/06/2018
Onze complimenten over de geleverde schuifkast.
Professioneel werk.Het zijn de juiste mensen op de juiste plaats.
HG Woonidee
13/05/2018
Het is prettig zaken doen bij HG Woonidee. Je krijgt goede adviezen, alles wordt netjes en op tijd geleverd. De service die verleend wordt is top.
HG Woonidee
21/01/2018
wij zijn zeer tevreden over het advies dat we kregen.Ook de uitvoering was perfect!
HG Woonidee
18/01/2018
Ik ben zeer tevreden over HG Woonidee.Ik heb een kast besteld die helemaal aan mijn verwachtingen heeft voldaan,toen hij was geplaatst.Dank voor het persoonlijk advies.
HG Woonidee
13/01/2018
Wij willen bedanken voor de prachtige boekenkast die door het HG team gebouwt is in op een vakkundige manier geplaatst is .
Helemaal zoals we in gedachten hadden met trapje zodat we ook bij de bovenste boeken kunnen komen .
Hulde !!'
HG Woonidee
05/01/2018
Drie keer hebben wij samen met hen perfect bij ons passende meubels bedacht en geconcretiseerd. Zeer prettige persoonlijke begeleiding. Complimenten.
Met vriendelijke groet,, Frans en Lianne van Herwaarden
HG Woonidee
18/11/2017
In een oude school een appartement gekocht, het was een klaslokaal waar ik de woonkamer en de keuken in wilde hebben. Door de tekening die Pedro voor mij had gemaakt kon ik verder. De keuken die in de showroom stond was meteen "mijn keuken". Ook met de verlichting in mijn nieuwe stek ben ik goed geholpen. Het plaatsen van de keuken werd door enthousiaste en professionele mannen uitgevoerd. Thx
HG Woonidee
14/11/2017
Onze eerste kennismaking was 3 jaar geleden en hebben met een persoonlijk advies aan huis en in jullie bedrijf samen gekozen voor een hele handige inloopkast die perfect gemonteerd is. Bij een kleine storing in de verlichting werd dit na 2 jaar snel en gratis verholpen.

Een jaar later een heel persoonlijk ontwerp voor een commode op de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

Tot slot als klapstuk afgelopen zomer een prachtig zwevend wandmeubel van ruim 5 m breed voor de woonkamer: verlichting in alle kasten achter deuren, grote laden, uitschuifbaar schrijfblad, infrarood warmtepaneel voor koude dagen, TV door lift met afstandsbediening is overdag onzichtbaar, laden met 230 V voor opladen laptop en USB voor iPad en iPhone. In één woord geweldig.

Montage koste wel meer dan een werkdag maar werd perfect uitgevoerd totdat alles op dezelfde dag klaar was.

Dank voor persoonlijke benadering, goede ontwerpen in samenspraak (waarvoor je wel je huiswerk moet doen qua vraagstelling) en mooie productie, montage en nazorg.
Met vriendelijke groet, Ronald Wilke
HG Woonidee
13/11/2017
Ook wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd met onze kleding inloopkast. In 2001 hebben wij onze slaapkamer bij HG Woonidee gekocht en wij hebben nu, na ca. 16 jaar, exact dezelfde kleur kledingkast bij kunnen laten maken. Heel fijn en goed geholpen.
HG Woonidee
13/11/2017
Ook wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd met onze kleding inloopkast. In 2001 hebben wij onze slaapkamer bij HG Woonidee gekocht en wij hebben nu, na ca. 16 jaar, exact dezelfde kleur kledingkast bij kunnen laten maken. Heel fijn en goed geholpen.
HG Woonidee
28/08/2017
We zijn ontzettend blij met onze kleding inloopkast die door HG Woonidee voor ons op maat is gemaakt!
We werden heel prettig geholpen en goed geadviseerd over hoe we dit handig in konden delen. Thuis werd de ruimte ingemeten en gekeken of alles wat we bedacht hadden er in paste. De kwaliteit van de kast is uitstekend; heel stevig en mooi afgewerkt. Het inbouwen ging heel vlot en probleemloos.
HG Woonidee
28/08/2017
We zijn ontzettend blij met onze kleding inloopkast die door HG Woonidee voor ons op maat is gemaakt!
We werden heel prettig geholpen en goed geadviseerd over hoe we dit handig in konden delen. Thuis werd de ruimte ingemeten en gekeken of alles wat we bedacht hadden er in paste. De kwaliteit van de kast is uitstekend; heel stevig en mooi afgewerkt. Het inbouwen ging heel vlot en probleemloos.
HG Woonidee
16/08/2017
Wij zijn heel tevreden, prettige medewerkers en mooi materiaal. Echt maatwerk.
HG Woonidee
09/08/2017
Wij zijn zeer tevreden over het meedenken over het ontwerp van twee kasten door HG Woonidee, de communicatie, planning en plaatsing is zeer professioneel. Een aanrader.
HG Woonidee
20/07/2017
Super klantvriendelijk en er wordt goed meegedacht bij de aanschaf en kleurkeuze. Montage en plaatsing is zeer goed en vakkundig, er wordt ruimschoots de tijd voor genomen om de spullen te monteren te plaatsen.
Zeer aan te raden om hier te kopen.
HG Woonidee
14/07/2017
Niet alleen ikzelf ben zeer tevreden over HG Woonidee. Voor mijn moeder heeft HG een schuifdeurkast verplaatst naar haar nieuwe onderkomen. Het heeft veel werk gekost, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Veel dank voor de prima service.
HG Woonidee
11/07/2017
Ik ben zeer tevreden met de door HG Woonidee
geplaatste boekenkast en wil u bedanken voor
de uitvoering en service.
Het is een aanwinst in mijn kamer.

Met vriendelijke groet,
Will Wetemans
's-Hertogenbosch
HG Woonidee
11/07/2017
Ik ben zeer tevreden met de door HG Woonidee
geplaatste boekenkast en wil u bedanken voor
de uitvoering en service.
Het is een aanwinst in mijn kamer.

Met vriendelijke groet,
Will Wetemans
's-Hertogenbosch
HG Woonidee
13/06/2017
Via mijn broer bij HG Woonidee terecht gekomen. Prettige zaak, afspraken klopten en de afwerking was super. De eigenaar zelf heeft de laatste servicepuntjes s'avonds nog opgelost.
HG Woonidee
10/05/2017
Omdat we kleiner gingen wonen hebben we 2 kasten op maat laten maken met maximale ruimte. Heel mooi, precies wat we wilden. Prettig advies en zorgvuldig in ons huis geplaatst. Zo mooi geworden
HG Woonidee
15/04/2017
Na 19 jaar was een van de scharnieren defect, na contact op gestuurd en binnen een week kregen wij een vervangend scharnier zonder kosten teruggezonden met een montage beschrijving. Paste precies en werkt weer zo als het hoort. Onze dank voor de super service.
HG Woonidee
28/03/2017
Al langere tijd wilden we onze eetkamer stoelen vervangen. Op internet kwamen we de naam Pedro van Elk tegen, waar we in het verleden goede ervaringen mee hadden. Dus vol vertrouwen togen we naar HG woonidee. En ja, ook deze keer gaf Pedro ons weer goed advies en inmiddels staan er bij ons prachtige stoelen, die goed passen bij de rest van ons interieur.
HG Woonidee
22/03/2017
Na onze eigen wensen kenbaar gemaakt te hebben, kregen we goede adviezen. Het ter plekke inmeten leverde een wandkast op waarbij alles precies klopte. Het resultaat is, zoals we op basis van eerdere ervaringen verwacht hadden, helemaal naar onze zin . We zijn uiterst tevreden over HG woonidee!!
HG Woonidee
21/03/2017
De inloopkast, wandmeubel op maat en 2 hoge deuren, de lampen boven de eettafel, alles is helemaal naar onze zin en staat schitterend. HG Woonidee geeft perfect advies en de plaatsing en afwerking zijn perfect.
HG Woonidee
19/03/2017
We hebben veel plezier van ons wandmeubel dat op maat is gemaakt en van hoge kwaliteit. Prima service en klantgericht meedenken, daar staat HG Woonidee voor.
HG Woonidee
18/03/2017
Beste HG-medewerkers, Nadat wij al eerder bij meubels hebben gekocht, was het voor ons niet moeilijk voor ons nieuwe dressoir wederom de keuze op uw bedrijf te laten vallen. De wijze waarop deze gemaakt, geleverd en geplaatst is, stelt ons zeer tevreden.
HG Woonidee
17/03/2017
We zijn erg blij met ons Carpet Sign carpet, lekker zacht en de perfecte kleur.
HG Woonidee
16/03/2017
We zijn er-rug blij en tevreden met het op maatgemaakte dressoir. Veel dank aan Pedro die ons fantastisch heeft geholpen en heeft meegedacht om een dressoir te ontwerpen dat bij ons past. Super! Voor een volgende kast weten we waar we moeten zijn.
HG Woonidee
10/03/2017
beste medewerkers van HG:
Wij zijn uitermate tevreden met onze speciaal gemaakte kast in de hal. Goed advies gehad in de winkel, waardoor wij direct akkoord zijn gegaan. Vandaag is de kast op meer dan voortreffelijke manier gemonteerd, zeer vakkundig en precies gedaan. Wij zijn meer dan tevreden over HG.
HG Woonidee
09/03/2017
Beste medewerkers van HG,
Wij zijn heel erg blij met de door jullie gemaakte inloopkast op maat. De service voor (ontwerp), tijdens en na de verkoop was perfect. En ja wij genieten nu elke dag van de plaatsing van onze inloopkast.
HG Woonidee
24/02/2017
Beste medewerkers van HG,
Wij zijn hele tevreden klanten. Van advies tot de verkoop tot het plaatsen van de meubels kasten etc Alles wordt keurig afgehandeld.
Ook de service achteraf mag er zijn. Bijna ons hele huis is ingericht met spullen van HG. Wij kunnen iedereen dit bedrijf ten zeerste aanraden!!!
Wij gaan nergens anders meer heen. Dus we hopen dat jullie nog lang blijven bestaan.
HG Woonidee
16/02/2017
Wij hebben al meerdere malen bij jullie meubels gekocht en zoals altijd bij jullie na tevredenheid.
Zeer goede service en behulpzaamheid.
Dus mochten we weer aan vervanging of aanvulling van onze meubels toe zijn zien jullie ons weer verschijnen.
HG Woonidee
13/02/2017
Wij willen jullie bedanken voor het advies, mooie ontwerp en deskundige plaatsing van een aantal kasten voor ons appartement. Pedro is eerst komen kijken wat nodig was, heeft ontwerp gemaakt en veel tijd erin gestopt om het naar onze zin te maken. Ook de plaatsing is prima verlopen. Een paar kleine probleempjes waren snel opgelost. Het resultaat is geweldig.
HG Woonidee
13/02/2017
Hartelijk dank voor het meedenken. Ik geniet van de prachtige tafel!
HG Woonidee
12/02/2017
Ons nogal vage idee over een boekenkast werd met de deskundige hulp van HG woondiee getransformeerd tot een fantastisch meubel. In de praktijk vinden we het nog veel fraaier dan dat het al op de tekentafel was. Een pièce de résistance!
HG Woonidee
12/02/2017
Niet de eerste keer dat we meubels hebben laten maken en andere meubels gekocht. Van advies tot realisatie door een goede partner, zo ervaren we telkens weer dat HG Woonidee boven gemiddeld presteert. De kwaliteit van alle meubelen zijn zo goed dat je er jaren plezier van hebt. Dank voor deze prima service.
HG Woonidee
23/12/2016
Dit jaar hebben we een paar prachtige vitrinekasten en een mooi wandmeubel laten maken en plaatsen. We zijn er enorm blij mee! De kasten zijn mooi, degelijk en keurig afgewerkt. Maar het allerbelangrijkst is wel het prettige contact van begin tot het eind. Dank jullie wel en we komen graag nog eens bij jullie terug.
HG Woonidee
11/11/2016
Na veel mee- en nadenken staat er nu een prachtig meubel voor onze tv en een fantastische kast met tafel eraan vast. Een sieraad voor onze kamer. Pedro heeft ons uitstekend geholpen om de kast gestalte te geven en er veel tijd in gestopt. Ook onze wensen, die pas ontstonden toen de kast er al stond konden nog worden gerealiseerd. Hartelijk dank aan iedereen die dit tot stand gebracht heeft.
HG Woonidee
02/10/2016
HG Woonidee, weer heel erg bedankt voor de samenwerking die ervoor gezorgd heeft dat wij (weer) een meubel hebben dat precies is wat past in ons interieur! Inclusief verborgen apparatuur en box: mooi, netjes en degelijk.
HG Woonidee
25/09/2016
Door de jaren heen, was mijn woonkamer echt aan vernieuwing toe. Ik had wel bepaalde ideeën, maar wist niet of deze uitvoerbaar waren. Derhalve kwam Pedro van Elk bij mij thuis om samen mijn wensen, de mogelijkheden en zijn adviezen hieromtrent, te bespreken, die vervolgens door hem en zijn team uitgekristalliseerd werden.
Het begon met het samen ontwerpen van een groot strak wandmeubel. Na plaatsing, wat overigens tot in de kleinste details zeer vakkundig plaatsvond, was ik zo enthousiast en blij dat we daarna samen aan het brainstormen zijn gegaan voor een bijpassend tv-/haardmeubel.
Inmiddels is dit meubel ook geplaatst.
Echt een hele metamorfose, die nieuwe moderne, strakke woonkamer.
Al tig complimenten heb ik er over gehad, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik me er fijn in, en bij, voel.
Oprecht zeg ik dan ook: duizend maal dank voor het vakkundig ten uitvoer brengen en realiseren van mijn droom!
Mijn complimenten aan alle medewerkers van HG Woonidee, en met name aan Pedro van Elk!
HG Woonidee
22/09/2016
Wat zijn wij blij met een bedrijf als HG woonidee.
Jullie hebben ons fantastisch geholpen met kasten, gordijnen enz. Ook het personeel is zeer prettig en vooral heel bekwaam.
Bedankt en we komen zeker terug als we nog iets nodig hebben. Ook al onze vrienden zijn heel enthousiast.
Bedankt en veel groeten
HG Woonidee
26/04/2016
HIerbij willen we even laten weten dat we erg blij zijn met de nieuwe keuken. En wat hebben we veel plezier van de stoomoven. We zijn blij dat we naar jullie advies hebben geluisterd. De uitvoering en praktische indeling is helemaal top. Dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,
Fam. Visser
HG Woonidee
06/01/2016
De renovatie van ons appartementencomplex vormde de aanleiding om het interieur van de woonkamer aan te pakken. Maar hoe? Pedro van Elk kwam kijken en we bespraken wensen en mogelijkheden. Na twee weken had hij een uitstekend ontwerp voor een andere indeling en twee nieuwe kasten. Ook prima advies voor gordijnen en een vloerkleed.
Alles is schitterend uitgevoerd en met vakmanschap geplaatst. Extra service: Een blikje met het restant van de verf waarmee de kasten gespoten waren.
HG Woonidee
05/01/2016
Langs deze weg willen wij jullie danken voor de prachtige vitrinekasten welke eind vorig jaar geplaatst zijn. Ze zijn helemaal naar wens, evenals de kleur. Fijn dat jullie ons daar in hebben geadviseerd.

Met vriendelijke groet,

Gea en Coen Rietveld
HG Woonidee
28/08/2015
Beste medewerkers van HG woonidee, Gisteren is de boekenkast en het televisiemeubel vakkundig geinstalleerd in de woonkamer. Ik ben erg blij met het resultaat, waarvoor mijn dank. Ik zal HG woonidee zeker aanbevelen.
Met vriendelijke groet,

Patricia Plak
HG Woonidee
31/07/2015
Aan het team van HG woonidee. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe inloopkast. Wat is de indeling goed bedacht. Het is allemaal veel efficiënter en we zien nu door de bomen het bos weer. Dank voor de prettige samenwerking en de vakkundige installatie door jullie gezellige monteurs. Groeten, Petra en Hans van Geffen.
HG Woonidee
07/07/2015
Wij waren op zoek naar een kast voor boeken, cd's en audioapparatuur. Daarnaast moest er in het midden van de kast een schilderij komen met specifieke verlichting. Na een zoektocht langs diverse bekende Duitse leveranciers bleek dat onze wensen kennelijk niet uitvoerbaar waren. Uiteindelijk zijn we bij HG Woonidee terecht gekomen. Na ons 1e gesprek hadden wij al een goed gevoel. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen werden aangedragen. Zo wilden wij een aannemer een schuifdeur laten maken van 140 cm breed en daarna de kast laten plaatsen. Bij HG Woonidee was een prachtig voorbeeld hoe een schuifdeur in de kast geïntrigeerd kon worden. De schuifdeur en kast werden geplaatst. Alles paste tot op de millimeter. Het uiteindelijke resultaat: een mooi afgewerkte boekenkast waarin het schilderij prachtig tot zijn recht komt en een schuifdeur met glaspanelen die zeer soepel loopt. Een aanwinst!! Een bedrijf dat wij van harte kunnen aanbevelen.
HG Woonidee
30/05/2015
Beste medewerkers van HG woonidee. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ons interieur heeft letterlijk een metamorfose ondergaan. Blij dat we alles bij jullie hebben neergelegd. De kleuren en combinaties zijn helemaal geslaagd. Hopelijk genieten we er weer vele jaren van.

Groet,
Ron en Edith Spies
HG Woonidee
16/05/2015
Beste medewerkers van HG woonidee.
We zijn erg tevreden over uw advies en onze nieuwe room divider. De kamer is een stuk ruimer en lichter geworden!

Groet,
Fam. van der Velde
HG Woonidee
16/05/2015
Vorige week is er een prachtig televisiemeubel geplaatst in onze woonkamer. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de manier waarop alles is gelopen. Het beschadigde deurtje werd snel en vakkundig gerepareerd en vandaag weer teruggehangen. Daarom even dit berichtje als dank.

Fam. de Kramer
HG Woonidee
23/12/2014
Beste HG-medewerkers, Wij hebben inmiddels al veel complimenten gekregen over jullie kast. Zelf zijn wij ook dik tevreden over de uitstraling, het gebruik en de stijl van onze nieuwe kast. Fred Bosmans en Willie Lemmens
HG Woonidee
23/11/2014
Beste familie Van Elk, Wij zijn erg blij met de uitvoering van het idee van het kersenhouten paneel met schappen naast onze open haard. Net zoals met de nieuwe lampen boven de eethoek. En met jullie prettige en professionele personeel!

 

Groet,Rob en Nicole van Kalkeren
HG Woonidee
14/11/2014
Beste mensen,
Wij willen jullie heel hartelijk danken voor de
geweldige service die we hebben gekregen bij het opzetten van onze prachtige kast op maat, de kleine probleempjes die we ondervonden met de aansluiting van de lampjes en de televisie hebben jullie meteen opgelost ,we zijn zeer tevreden.
We hebben jullie weer nieuwe klanten aangebracht eerst onze buren en nu vrienden van onze zoon.
Als mensen ons vragen waar we onze kast hebben laten maken ,maken we ze enthousiast en sturen we ze door naar jullie.
We vinden het een prachtige zaak en een schone en schitterende timmerwerkplaats..
We zijn nog even aan het overdenken wat we doen met de boekenkastjes.
Misschien horen jullie binnenkort nog wat van ons.
Vriendelijke groetjes van twee dankbare klanten, Ben & Mariette Hendriks
HG Woonidee
02/09/2014
Na een lange zoektocht naar een boekenkast op maat, werd ik getipt door vrienden.
HG Woonidee maakte mijn wensen meer dan waar. Ik maakte kennis met bijna alle familieleden van HG Woonidee en met ieders eigen expertise. Jullie enthousiasme, de service, de prachtige uitstraling van de kast én de bewondering van velen, bevestigen de goede keuze die ik heb gemaakt.
Graag wens ik jullie een succesvolle voortzetting van jullie bedrijf.
Met vriendelijke groet,
Antoinette Jacobs - van Roermund
HG Woonidee
29/08/2014
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de metamorfose van onze woonkeuken. Jullie hebben ons goed geadviseerd bij het maken van verschillende keuzen. De kast is een echte eyecatcher en de meubels van de eethoek combineren super bij de kleur van de kast. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties van familie en vrienden ontvangen. De nazorg van jullie ervaren wij als prettig.
HG Woonidee
28/05/2014
Aan het team van HG woonidee,

Wij willen u danken voor de prettige samenwerking en voor de ontwerpen van de kasten en de aflevering ervan door vakmensen. Het gevoel was goed bij de eerste afspraak en dat is ook gebleven na de levering.

Met vriendelijke groet,

Bart & Ellen Brom
HG Woonidee
28/05/2014
Wij willen jullie laten weten dat we heel gelukkig zijn met de prachtige kast die jullie voor ons hebben gemaakt. Het is echt een pronkstuk in onze woning geworden.

 

Hartelijke groet van

 

Stan en Els van de Bilt uit Horssen
HG Woonidee
28/05/2014
We zijn blij met het concept zoals we dar met U ontwikkeld hebben. Ook het tafeltje komt goed uit na het zwartmaken van de onderkant en rand. We krijgen veel complimenten van gasten.

Met vriendelijke groet,

Annelies van Og en Nico Geurts.
HG Woonidee
30/04/2014
Onlangs zijn alle meubelen afgeleverd en geïnstalleerd. Wat is het mooi geworden. Naar aanleiding van een totaal woonadvies, waarin indeling, kleur en verlichting fraai op elkaar waren afgestemd zijn wij met HG woonidee in zee gegaan. Inmiddels al vele leuke reacties van vrienden en familie mogen ontvangen.
Met vriendelijke groet
Jaap en Sophie Manders
HG Woonidee
18/04/2014
Uw bedrijf heeft in ons huis twee prachtige kasten geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het advies, de kwaliteit, de kleur en het perfecte maatwerk. Wij zullen uw bedrijf van harte aanbevelen. Mochten wij in de toekomst meubels nodig hebben, dan zullen wij zeker weer van uw diensten gebruik maken.
HG Woonidee
18/12/2013
Beste medewerkers van HG Woonidee,
Weer zijn jullie er in geslaagd om goed te adviseren bij de keuze voor kastwand en aankleding van mijn huis. Vandaag is alles gemonteerd en opgehangen, chapeau voor de medewerkers die dit hebben uitgevoerd.

Ik ben erg blij met het resultaat!

groet, John Willemsen
HG Woonidee
25/10/2013
Beste mensen van HG Woonidee,

Bedankt voor jullie mooie bos bloemen, altijd leuk om te krijgen.
Wij willen jullie bedanken voor het meedenken en het leveren van het mooie TV meubel.
We krijgen vragen over het mooie meubel en geven dan gelijk jullie naam door, dus wie weet komen er nog meer klanten van de Veluwe.

Met vriendelijke groet,
Wiebe en Marja van Leijenhorst
HG Woonidee
17/09/2013
Beste mensen van HG Woonidee,

Wij willen jullie bedanken voor de het goede advies, de leuke ideeën, de perfecte uitvoering en de professionele en gezellige montage van onze twee kasten met bijbehorende schappen. Dat jullie goede service verlenen hebben we al mogen ervaren omdat jullie een kleine onvolkomenheid zonder problemen snel en vakkundig opgelost hebben. Ons huis is eindelijk af en we hebben er veel praktische opbergruimte bijgekregen.

Groeten van Hendry en Ingrid uit Wijchen
HG Woonidee
24/08/2013
Eigenlijk kwam ik voor een slaapkamerkast. Maar was zo onder de indruk dat ik meteen een boekenkast en even later, wel zo handig, ook een halkast op maat heb laten maken.
Dankzij jullie inspanningen konden ze nog tijdig voor de housewarming geplaatst worden. Van mijn gasten heb ik vele bewonderende reacties gekregen. Vooral de boekenkast is een eyecatcher.
HG Woonidee, bedankt voor het meedenken en jullie goede service!
HG Woonidee
28/03/2013
Beste Pedro

Wij zijn nog steeds erg blij met de kast en we genieten er heel veel van.

Bedankt voor het fantastische idee voor de kast en de perfecte aflevering ervan.

Groeten Gerard ter Hart en Olga Abbink.
HG Woonidee
19/12/2012
Wij genieten nog elke dag van onze mooie aankopen bij HG woonidee.Henny bedankt voor de goede tips. Wij wensen jullie dan ook gezellige feestdagen en een liefdevol en inspirerend 2013. Groetjes Charl & Edith Janssen.
HG Woonidee
08/12/2012
We zijn meer dan tevreden over HG Woonidee. We wilden twee kasten op maat voor ons nieuwe appartement, waarvan één met geintegreerde bureaus. HG heeft vorm gegeven aan onze wensen op een manier die we zelf nooit voor elkaar hadden gekregen. De kasten zijn prachtig. Ze passen op een heel natuurlijke manier in de rest van onze inrichting en ze zijn nog praktisch ook. Geweldig. Dank!
HG Woonidee
23/06/2012
“Alles ging zo goed in overleg”
Familie Wolvetang in Wijchen verhuisde naar een appartement. “We hebben bewust gekozen voor het persoonlijk contact en objectief advies. Zo vroegen we advies over de mee te nemen meubels en inrichting van de nieuwe woon- en slaapkamer. We hadden snel een heel goed gevoel bij HG. De kasten zijn door HG Woonidee volledig op maat gemaakt in hun eigen fabriek: boekenkasten, een zwevende kast en drie slaapkamerkasten. Het is werkelijk prachtig geworden. Heel fijn was de communicatie. Alles ging zo goed in overleg. Ook de gordijnen en vitrages zijn van HG. En de reactie van iedereen die binnenkomt: oh wat mooi! Het is een zeer evenwichtige en sfeervolle inrichting geworden. We zijn er blij mee. We kunnen jaren vooruit. Echt perfect!”
HG Woonidee
23/06/2012
“Het past allemaal uitstekend bij elkaar”
Meubels, vloerbedekking, kasten, gordijnen en verlichting. HG Woonidee verzorgde de vernieuwing van de benedenverdieping. “We hoefden niet van de ene naar de andere winkel te vliegen. En dat scheelde enorm veel tijd”, vertelt Peter Theloesen uit Wijchen. “Bij HG vonden we de juiste ondersteuning bij de vormgeving van de inrichting. Zij presenteerden de basisideeën en wij kregen volop de gelegenheid om mee te denken. Met een prachtig resultaat voor zowel de woonkamer als de keuken. Het past allemaal uitstekend bij elkaar.” Een andere reden om voor HG te kiezen was het volledig op maat maken van kasten. “Wij wilden een kast in de woonkamer, geheel volgens onze wensen passend bij de rest van de inrichting. Ook daar zijn wij heel tevreden over. Wat altijd opviel was dat iedere medewerker waarmee wij contact hadden, precies wist wat onze wensen waren en wat er moest gebeuren. Dank voor alles.
HG Woonidee
13/06/2012
Sinds twee dagen in het bezit van een prachtig wandmeubel. Voortraject en plaatsing vlekkeloos verlopen. (Jammer, dat het middelste lampje in de plank het na een half uurtje opgaf). Deskundige en correcte medewerkers. We zijn erg tevreden over de tot nu toe verleende service. Hartelijke groeten, fam. Meerdink
HG Woonidee
13/12/2011
Geachte heer en mevrouw,

Hiermede laten wij u weten dat wij zeer tevreden zijn met de door u ontworpen tv- kast. Mooi van vorm en afwerking. Wij genieten er elke dag van. Ook de werkzaamheden van uw medewerkers verdienen een pluim. Wij zullen het zeker voort zeggen.
Hebben al veel complimenten gekregen.
Wij maken tevens van de gelegenheid gebruik u en de uwen een prettige Kerst en een voorspoedig 2012 toe te wensen.
Hartelijke groeten.

fam. Kok
HG Woonidee
10/12/2011
beste henny,

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om jullie te laten weten dat we er geen spijt van hebben dat HG woonidee bij ons de de inrichting heeft verzord.
De door jullie gemaakte kasten en salontafel: Top!
Tafel ontwerp vinden we ook prachtig.
Eetkamerstoelen: Mooi zitten goed en de service ( sneetjes in het leer ) prima. Heel fijn dat we een kompleet nieuwe set kregen.
Kleed zijn we blij mee, kleurt goed bij het geheel, goed schoon te houden en lekker zacht aan de voeten.
Over de gordijnen waren we wat minder tevreden. Stof en motief vonden we mooi maar de afwerking viel in eerste instantie tegen. Gelukkig is dat met jullie nieuwe atelier toch nog opgelost.
HG Woonidee
11/11/2011
Geachte heer van Elk,

Met veel voldoening heb ik de garderobekast en het wandmeubel gemonteerd. Puntgave producten. Echt topkwaliteit!
HG Woonidee
21/10/2011
Geachte mevr. van Elk
dezer dagen werd bij mij de vloerbedekking gelegd en werd de kast geplaatst die ik van de zomer bij u heb besteld.
Ik wil u bij deze graag laten weten dat ik veel waardering heb voor de wijze van voorbereidng en afwikkeling van e.e.a. en voor de zorgvuldige uitvoering en attente service
verlening door de betrokken medewerkers.

met vriendelijke groet,

w. v.d. Tempel
HG Woonidee
06/07/2011
Ik wilde u met uw medewerkers ( 3 man sterk en dat bleek ook hard nodig ) hartelijk bedanken voor hun hun Vakwerk en Service die zij ons hebben geleverd.
Het is echt fantastisch u kunt trots op deze mannen zijn!! Chapo!!
Dit getuigd wederom de grote klasse van uw bedrijf en producten hetgeen ik door middel van deze mail aan u kenbaar wil maken.
N.B.wij waren al 10 jaar zeer tevreden met onze Gero kasten en hopen hier nog vele jaren van te kunnen genieten.
Nogmaals onze dank!
HG Woonidee
04/04/2011
Klasse zaak!
Mooie spullen en degelijke kwaliteit voor een goeie prijs. Fijn dat alles op maat gemaakt kan worden en dat Henny binnenhuisarchitecte is en goed meedenkt met de uiteindelijke inrichting van alles (veel leuke en praktische tips gehad!) en bereid was hier zelfs thuis voor te komen kijken.
Met de uiteindelijke plaatsing van alles ook heel prettig personeel, wat erg netjes werkt!
We hebben alle meubels, stoelen, raambekleding en een prachtig schilderij bij HG gekocht en zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat! We kunnen iedereen dan ook aanraden hier zeker even te gaan kijken/praten als je op zoek bent naar iets nieuws.
HG Woonidee
31/03/2011
bedankt voor het repareren van de kast deur
HG Woonidee
03/02/2011
Hartelijk dank voor al jullie tijd en energie voor de inrichting van onze beneden verdieping.
Het is heel mooi geworden!
HG Woonidee
26/01/2011
Hierbij willen we jullie bedanken voor het vesturen van het glaasje voor de kastverlichting.
Dit bevestigt weer welke service HG biedt.
HG Woonidee
26/01/2011
Hartelijk dank voor al jullie extra tijd en energie voor de inrichting van onze beneden verdieping. Het is heel mooi geworden!
HG Woonidee
08/01/2011
Henny, je zei al dat het een mooi plaatje zou worden.Nou het is een uitzonderlijk mooi plaatje geworden. Dit alles mede dankzij jullie ..
Wij hebben het "proces"als zeer prettig ervaren.
Henny je was een rustpunt voor mij door je :
vakmanschap, creativiteit, warmte en rust die je uitstraalde. Bedankt!
Name
Testimonial
 

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest