Kledingkasten op maat gemaakt

Een kledingkast op maat

Een kledingkast of garderobekast op maat is de ideale manier om kleding keurig op te bergen en uw ruimte optimaal te benutten. Een goede investering, waar u elke dag veel plezier aan beleeft. GERO maakt voor elke ruimte een perfecte kledingkast, helemaal volgens uw wensen. En dat is een uitkomst: u bepaalt zelf de indeling van de kledingkast. Met veel ladeblokken, legplanken of juist een groot hanggedeelte. Ook de deursystemen zijn legio. Populair en praktisch zijn de soepel lopende schuifdeuren. Exact op maat gemaakt tussen twee muren, vloer en plafond hoog. Ruimtebesparend en nagenoeg geruisloos.

Een garderobe inloopkast op maat

Een ideale manier om jassen, mantels, hoeden of andere accessoires weg te hangen: de garderobe inloopkast. Prettig voor u zelf en voor uw gasten!

Inloop kledingkast op maat

Een inloopkledingkast, daar dromen velen van. En is wellicht eerder binnen bereik dan u denkt! Qua kosten is een inloopkast op maat namelijk te vergelijken met een inbouwkast op maat. GERO kan een gedeelte van uw ruimte afscheiden, zodat er een praktisch ingedeelde inloopkast ontstaat, al dan niet afgesloten. Lees er meer over bij inloopkasten op maat.

Kledingkast bij een schuine wand

Incourante delen in uw kamers of schuine daken? Geen probleem voor GERO. Met precisie maken zij de kledingkast binnen de beschikbare ruimte, passend als een jas! Ook hier bepalen we samen de meest functionele indeling van de kast.

Flexibel
U heeft een ruime keuze qua uitvoering. Kies het soort hout van uw keuze, de kleur en de afwerking. Passend in uw interieur. In onze eigen meubelmakerij en spuiterij gaan we aan de slag. Ook de aflevering, de montage en de definitieve oplevering laat u aan ons over. Alles onder een dak. U profiteert van korte lijnen, hoge service en speciale aandacht voor uw mooie kledingkast. Bovendien kunnen wij dankzij onze eigen werkplaats flexibel inspelen op uw wensen.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest