Boekenkasten op maat

Laat een bibliotheekkast maken

Kies de boekenkast die helemaal bij u past! Dat slaagt gegarandeerd met een boekenkast op maat van Gero. Hoe diep, breed, lang of hoog, het maakt niet uit. Gero maakt het. De werkplaats en ons pure vakmanschap tovert de meest bijzondere boekenkasten tevoorschijn.

Ook in de uitvoering heeft u alle vrijheid. Iedere denkbare kleur lak is mogelijk, evenals de diverse houtfineer uitvoeringen, van eiken tot beuken, mahonie en kersen. Ook loont het om de minder voor de hand liggende combinaties eens te bekijken, en tot verrassend mooie ontdekkingen te komen. Heeft u een bijzonder kleur in gedachte? Met geavanceerde apparatuur scannen we uw droomkleur en leveren de design boekenkast op maat in de gewenste tint. Passend bij uw andere meubels.

Laddersysteem
Boekenkasten op maat, betekent ook dat er veel mogelijk is qua extra’s. In stijl en functionaliteit. Denk aan deuren, laden of glas. U kent ongetwijfeld ook de hoge boekenkasten met een laddersysteem, om zo ook de pareltjes hoog in de kast te bereiken. Ook daarin biedt Gero diverse uitvoeringen.

Wilt TV of audio vakkundig wegwerken in een kast? We hebben ideale oplossingen, zowel mechanisch als een op maat gemaakte kastindeling voor een flat screen. Ook populair: en suitedeuren, geflankeerd door mooie maatwerk boekenkasten.

Kwaliteit boven alles
Wanneer u een boekenkast op maat nodig heeft, inventariseren we natuurlijk eerst uw wensen. Gero maakt een voorstel. Gaat u akkoord? Dan wordt uw boekenkast uiterst zorgvuldig gemaakt in onze eigen werkplaats. Aan de kwaliteit doen we geen enkele concessie, door altijd met minimaal 18mm dikte te werken als het om de planken en achterwanden gaat. Ook de montage en definitieve oplevering zijn in eigen handen. Dat stelt ons in staat om optimale service te verlenen en uw pronkstuk zorgvuldig af te leveren.

Geniet van een indrukwekkend meubelstuk, waar u met genoegen naar kijkt en veel plezier van beleeft.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest