Meubelcollectie

Stijlvolle complete woninginrichting

HG Woonidee heeft een uitgesproken idee over meubels. Deze moeten duurzaam en van kwaliteit zijn, maar er is meer belangrijk zoals comfort en klasse. Sfeermakers en het gevoel van thuiskomen, vandaar dat onze meubelcollectie bestaat uit moderne designmeubelen van topmerken met onder anderen: KFF, Havee, BW, Bonaldo, Intertime, IPdesign, Tonon, Metaform, Hofstede Raanhuis, Riva1920, Laurens Fisher en Cascando .

De collectie bestaat uit heerlijke fauteuils, banken in de meest uiteenlopende breedtes, voetenbankjes, salontafels, bijzettafeltjes, eethoeken en complete slaapkamers. Ook hierin is natuurlijk maatwerk mogelijk. Los van de basismeubelen, selecteren we altijd zorgvuldig een aantal klein meubelen, verlichting en woondecoraties voor u.

 

Een droom eethoek
Een eethoek staat vaak voor gezelligheid, genietend van een heerlijke maaltijd en lekker lang natafelen. Voor goede gesprekken of juist voor even een snelle hap tussendoor aan tafel. Bij HGwoonidee staan een aantal prachtige eethoeken opgesteld in diverse uitvoeringen en uiteenlopende materialen. In combinatie met een grote keuze aan eetkamerstoelen komt u tot een prachtige set. Combineer eindeloos en ontdek de eetkamerhoek die bij u en uw interieur past.

 

Verlichting
Een verlichtingsplan is een belangrijk onderdeel binnen uw interieur. De intensiteit bepaalt de sfeer en de functionaliteit. Wilt u ontspannen of juist iets lezen? Maak er een mooi plan van! Bij HGwoonidee voeren wij verlichting van de topmerken zoals Prandina, Studio Italia, Quasar en Artimeta de boventoon. Een geen zorgen, wij installeren alle verlichting voor u.

 

Bezoek onze showroom eens waarbij u zeker geïnspireerd raakt!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest