Meubelcollectie

Stijlvolle complete woninginrichting

HG Woonidee heeft een uitgesproken idee over meubels. Die moeten duurzaam zijn. Van kwaliteit. En dat is de reden dat de meubelcollectie bestaat uit moderne designmeubelen van topmerken, zoals onder andere KFF, Bonaldo, Intertime, Willsau, Art of Living, IPdesign, Tonon, Metaform en De Toekomst.

Maar er is meer belangrijk. Comfort en klasse. Sfeermakers, die een gevoel van thuiskomen geven. Allemaal ingrediënten die van belang zijn bij de meubelcollectie van Gero.

De collectie bestaat uit heerlijke fauteuils, banken in de meest uiteenlopende breedtes, salontafels, eethoeken en complete slaapkamers. 2- en 3-zits banken, voetenbankjes en bijpassende tafels. Ook hierin is maatwerk mogelijk. Los van de basismeubelen, selecteren we altijd zorgvuldig een aantal klein meubelen, verlichting en woondecoraties voor u.

Een droom eethoek
Een eethoek staat vaak voor gezelligheid, genietend van een heerlijke maaltijd en lekker lang natafelen. Maar ook voor de goede gesprekken, of juist voor even snel een hapje tussendoor aan tafel. Bij Gero staan een aantal prachtige eethoeken opgesteld. Divers in uitvoering en van uiteenlopende materialen. In combinatie met een grote keuze aan eetkamerstoelen komt u tot een prachtige set. Combineer eindeloos, en ontdek de eetkamerhoek van uw dromen.

Een bed op maat
Binnen de meubelcollectie vindt u fantastisch vormgegeven bedden, uiteraard compleet met nachtkastjes en toebehoren. Deze bedden zijn het eigen ontwerp van Gero en worden exclusief voor u gemaakt. Met als groot voordeel, dat u uw bed zowel qua als materiaal helemaal volgens eigen smaak samen kunt stellen. Uw maatwerk slaapkamer wordt er een uit duizenden!

Verlichting
Een verlichtingsplan is een belangrijk onderdeel binnen uw interieur. De intensiteit bepaalt de sfeer en de functionaliteit. Wilt u ontspannen of iets lezen? Maak er een mooi plan van! Bij Gero voeren topmerken zoals Prandina, Studio Italia en Kreislicht de boventoon. Een geen zorgen, Gero installeert voor u alle verlichting.

Bezoek de showroom eens, u raakt zeker geïnspireerd!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest