Meubelstoffering

Stoffeer uw favoriete meubels opnieuw

Stoelen of banken die eigenlijk nog prima zijn of waar u aan gehecht bent, blaast u gemakkelijk een tweede leven in door ze opnieuw te stofferen. Bij een nieuwe woning of inrichting hoeft u dan niet alles nieuw aan te schaffen. Uw favoriete fauteuil of die design eetkamerstoelen zijn weer als nieuw.

Bovendien heeft u de kans om nieuwe stof en andere designs uit te kiezen. Bij Gero is een uitgebreide stofferingsafdeling. Maak uw keuze voor dezelfde stof, een tint anders of wellicht een hele nieuwe look. We zorgen voor keurige herstoffering van uw bestaande meubels.

Nieuwe meubels, nieuwe stoffering?
Het kan voorkomen dat u nieuwe meubels aanschaft die niet mooi passen bij uw bestaande meubels. Ook dan is het opnieuw stofferen van stoelen of banken een welkome oplossing. Uw interieur is snel weer een harmonieus geheel.

Tekst aanvullen Onze stoffeerders zijn mensen die al vele jaren hun vak verstaan. Zij hebben alle stoffeerderstechnieken in huis. Wij verwerken voornamelijk hoogwaardige bekledingsstoffen van De Ploeg, Kvadrat, Christian Fischbacher en Jab.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest