Woningstoffering in een verrassend nieuw jasje bij HG Woonidee

In Wijchen staat de nieuwe showroom en fabriek van HG Woonidee. Met een compleet assortiment woninginrichting. Van stijlvolle zitmeubels tot allerlei soorten kasten op maat. Maar wat veel mensen niet weten is dat de keuze in woningstoffering flink is toegenomen. Wie voor ramen of vloeren een moderne tot licht klassieke oplossing wenst, laat zich verrassen door merken die in de wijde omgeving niet te vinden zijn. De doordachte brede collectie is zeker een bezoek waard. En wie slaagt ervaart een gunstige prijs. HG Woonidee rekent maakloon tegen kostprijs.

Mensen zijn op zoek naar iets speciaals als het om gordijnen, vitrages, vloerbedekking, binnenzonwering en gordijnen gaat. Echter, veel woninginrichtingswinkels bieden dezelfde bekende merken aan. Bij HG Woonidee vind je naast bijvoorbeeld Ploeg, Jab en Fischbacher de meest complete collecties buitenlandse merken. Interieurontwerpster Henny van Elk: “In het verleden was ons aanbod woningstoffering meer afgestemd op de eethoeken, zitmeubels en bankstellen die wij leveren. Dankzij de uitbreiding zijn wij compleet in het segment van modern tot licht klassiek. Mensen die alleen een oplossing voor woningstoffering wensen, hebben nu ook verrassend veel keus.“ Tel daar het interieuradvies bij op en de kans van slagen is groot.

 

Modernste oplossingen voor gordijnen

De kracht van HG Woonidee is het bedenken van oplossingen. Voor gordijnen, inclusief vitrages, in  betweens en sluitgordijnen werken zij met de nieuwste ophangmechanismen. Dat kan de uitstraling verbeteren. “Wij hebben ruim keus uit ringetjes, haakjes, klemmetjes, et cetera. Meedenken over de meest fraaie presentatie is ons vak. Soms is het mooier om gordijnen boven de rail te hangen. Een andere keer juist onder de rail, waarvan wij veel fraaie varianten kunnen plaatsen. Wenst de klant sportief, strak of creatief? Ze kunnen met ons alle kanten op. Wij geven een eerlijk advies. Daarbij schuwen wij geen risico’s. Zo hangen wij gordijnen, op onze verantwoordelijkheid, echt zo laag mogelijk boven de vloer. Dat geeft een veel fraaier beeld.” Andere woninginrichters durven dit niet aan en kiezen voor de veilige ruime marge. Esthetiek komt bij HG Woonidee op de eerste plaats.”

 

Nieuwste merken

De nieuwste merken gordijnstoffen van HG Woonidee zijn Kinasan en Mira X, waarvan de complete collectie in de showroom te bewonderen is. Dit Zwitserse merk kent een rustige uitstraling.  Door haar eenvoud ogen deze moderne stoffen juist heel speciaal. Bijkomend voordeel is de brandvertragende eigenschap. Kinesan is daarentegen veel extremer. Met meer uitgesproken motieven. HG Woonidee bezit een unieke positie in de regio: geen enkele woninginrichter kan van deze merken zoveel stalen laten zien. Sinds de nieuwbouw is ook het assortiment vloerbedekking en vloerkleden uitgebreid. De bijzondere merken Carpet Sign, Capriche en Millenerpoort zijn volledig op maat en in gewenste kleur te leveren.

 

Noviteiten binnenzonwering

Wat veel mensen niet weten is dat binnenzonwering tegenwoordig een aantal nieuwe ophangmogelijkheden kent. Henny van Elk: “Naast de grote keus bieden we ook de binnenzonwering Smart. Een nieuwe toepassing waarbij we het ophangmechanisme op het raam bevestigen.  Ook actueeel is het screendoek voor binnen. Geen nat en vuil wordende screens aan de buitenzijde meer, maar prachtige doeken waar je van binnenuit doorheen kunt kijken. Terwijl screendoek de zon heel goed tegenhoudt.” HG Woonidee biedt screendoek voor panelen, rolgordijnen en lamellen. Heel veel kleurvariaties zijn mogelijk. De woninginrichter is ook special dealer van het merk Sunway. Het complete assortiment is in de showroom aanwezig.

Bent u ook nieuwsgierig naar deze unieke en complete collecties? En wilt u voor de juiste harmonie en afstemming uw ideeën delen met een professionele interieuradviseur? Laat u zich dan inspireren in onze nieuwe showroom te Wijchen.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest