Maatwerk meubels voor kantoren en thuisinrichting

Uw werkplek op maat met Gero Kantoor en thuiskantoorinrichting

Een kantoor aan huis, thuiswerken of een werkplek in uw woonkamer? Goed werken begint met fijn meubilair. Uw kantoormeubelen op maat laten maken is daarom een goede keuze. U werkt prettiger in een omgeving die naar uw zin is. In hoogte verstelbaar, rekening houdend met ergonomische voorkeuren en overige wensen.

Ook in uitstraling heeft u wellicht zo uw ideeën. Van degelijk tot onderscheidend ten opzichte van collega’s? Of een uniek ontwerp waarmee u zeker opvalt. Gero maakt uw kantoormeubel op maat. Met een eigen meubelfabriek, een montageteam en een spuiterij in huis, mag u rekenen op gedegen vakwerk en een hoge mate van service. Een ander voordeel: Gero heeft alles onder een dak, dat geeft flexibiliteit.

In veel gevallen wordt er bij project- en kantoormeubilair gewerkt met HPL of Laminaat producten. Bij ons zit de exclusiviteit in het gebruik van hoogwaardig gelakte materialen eventueel gecombineerd met diverse fineerafwerkingen eventueel gebeitst en voorzien van een harde lakafwerking. Dit geeft doorgaans een veel natuurlijkere uitstraling.

Interieuradvies
Hoe wilt u dat uw werkplek eruit komt te zien? Welke sfeer moet het uitstralen en van welke kleuren of vormgeving houdt u? Ga in gesprek met een professionele interieurontwerper. Zij denken aan aspecten die u zelf wellicht over het hoofd ziet. Een goed advies, daar heeft u nog jarenlang plezier van.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest