TV kasten

TV-kast op maat? Ook dat is een expertise van GERO.

Precies volgens de afmeting van uw TV. In het zicht of juist verborgen door een liftsysteem, het kan allemaal. Van een hoekkast tot een tv-kast met allerhande deursystemen of een ‘zwevende’ TV-kast. Gero maakt het graag voor u.

Met de uitvoering kunnen we alle kanten op. Een TV- kast vervaardigen we zorgvuldig en op maat, met de materialen die u wenst. Ook in de kleur valt enorm veel te kiezen. Heeft u een bepaalde kleur op het oog? Met een kleurenscan weten wij exact deze kleur toe te passen. Zo kunt u het TV- kast op maat en afgestemd op uw overige meubilair.

Gewerkt wordt er met hoogwaardig MDF voorzien van twee componenten lak in iedere denkbare kleur of afgewerkt met fineer. Hierbij moet u denken aan Eiken, Noten, Kersen en Beuken welke d.m.v. diverse beitsbewerkingen qua kleur kunnen worden aangepast.

Zorgvuldig fabriceren we de kasten met op maat gemaakte uitsparingen voor het snoerenwerk. Alle bedrading in goede banen leiden wordt een peulenschil. Het geheel ziet er opgeruimd en netjes uit.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest