Showroom en maatwerkfabriek ineen bij HG Woonidee

Binnenhuisarchitecten, meubelmakers en -vormgevers onder één dak. Waar vind je dat tegenwoordig nog? In Wijchen bestaat nog zo’n uniek concept. De nieuwe showroom van HG Woonidee verrast met een compleet én stijlvol assortiment woninginrichting. Maar daar blijft het niet bij. Want in de aangrenzende fabriek realiseren ze puur maatwerk. Elke individuele wens vullen ze in. Van eethoeken, zitmeubels en tv-oplossingen tot grote wandmeubels, linnenkasten en inloopkasten. Ambacht tot in de perfectie. Tel daar persoonlijke service én schappelijke prijzen bij op. En klanten krijgen eindelijk wat ze werkelijk zoeken…

 

Professionele interieurontwerpers

Welke klant wil dit nou niet? Een eerlijk advies van een binnenhuisarchitect. Past dat meubel of gordijn er wel of niet bij? Wat moet er veranderen aan het interieur om meer sfeer te creëren? Vragen waar we ons dagelijks mee bezig kunnen houden. Jammer genoeg verdwijnen steeds meer interieurontwerpers uit hedendaagse woninginrichtingswinkels. “Einde maatwerkproduct, start massa-aanbod. Want steeds meer winkels bieden hetzelfde assortiment aan”, vertelt interieurontwerpster Henny van Elk van HG Woonidee. Gevolg? Klanten lopen van zaak naar zaak. Ze vinden niet precies wat bij ze past. Vervolgens moeten ze concessies doen aan hun wensen. HG Woonidee is in zo’n geval de ideale oplossing. Dankzij bijna 25 jaar ervaring. Wenst de klant een slaapkamerkast of bedmeubel die exact past? De binnenhuisarchitect ontwerpt en tekent uit. Of een interieuradvies voor de gehele woonkamer? HG Woonidee maakt een professioneel ontwerp waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Op zodanige wijze dat de sfeer ontstaat die precies past en waar de klant zich volledig bij thuisvoelt.

 

Bezoek aan huis

In de visie van HG Woonidee ligt ‘t accent sterk op persoonlijke begeleiding. Na bezichtiging van  de vernieuwde showroom is ‘n bezoek aan huis door onze interieuradviseur mogelijk. Henny van Elk: “Wij onderscheiden ons met een maatwerkproduct. Daar past actief meedenken met de klant bij. Dat kunnen wij het beste doen door thuis ter plekke de sfeer te proeven. Wij luisteren goed naar de wensen en hanteren het respect voor de klant als uitgangspunt. Niet wat ons het meeste oplevert telt. Maar zowel een perfect gevoel als de voordeligste oplossing voor de klant is ons doel.“ Een bezoek is mogelijk voor een compleet advies over interieur, inclusief verlichting, (zit)meubels, vloerbedekking, raamdecoraties, et cetera. Zo ook voor een enkele kast op maat (MDF, hout of glas) voor bijvoorbeeld huis- of slaapkamer. Tijdens dit bezoek krijgt de klant inzicht in mogelijke oplossingen. Een eerlijk advies staat voorop.

 

Geen standaard merken

Wat kenmerkt het assortiment van HG Woonidee? Geen standaard maar veel merken die niet overal verkrijgbaar zijn. Geen meubels waar na vijf jaar het mooie en beste van af is. Maar de merken vormen dé ideale combinatie van (zit)comfort én uitstraling. Behalve stijlvolle Nederlandse en Duitse vinden we hier vooral veel prachtige Zwitserse merken. Voor de kasten hanteren ze het merk GERO. Veel praktische maatwerkmodellen zijn in de showroom te bewonderen.  “Wij gaan in tegen de huidige trend van meubels met korte levensduur. Bovendien hanteren wij nog als één van de weinigen een echt serviceconcept. Is er een probleem? Wij kunnen heel snel oplossen in onze eigen fabriek. Denk bijvoorbeeld aan een kast die de klant achteraf toch nog wil uitbreiden.” De lijnen zijn bijzonder kort bij HG Woonidee. Zo is dankzij de eigen meubelmakers een snelle serviceverlening mogelijk. Zonder enige ergernis over lange wachttijden.

Wilt u ook uw gevoel over woninginrichting delen met een professionele interieurontwerper? En gaat u ook voor een stijlvolle en duurzame (maatwerk)oplossing waar u zich langere tijd goed bij voelt? Bezoek snel onze showroom met fabriek.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest