Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

Wij creëren uw interieur geheel op maat

HG Woonidee » Werkwijze

Werkwijze : kast op maat

Hieronder vind u een overzicht van onze werkwijze, want hoe werkt het met een op maat kast. Door onze showroom kunnen wij u inspireren met alle mogelijkheden wat wij bieden. Wat vind u mooi en welke functie moet de kast hebben, u heeft er vast al eens over nagedacht. Door het te zien en onze hulp komt u wellicht tot een aantal conclusies waar de kast aan moet voldoen. Dat brengt ons naar de volgende stappen.

Ontvangst in onze showroom

In deze stap hebben wij de eerste kennismaking met u onder het genot van een kopje koffie bespreken we samen de mogelijkheden en materialen door. Het voelen en zien geeft u een beter beeld in wat u wel en niet wilt. Zo kunnen wij samen tot een advies komen waaruit de kast moet voldoen.

Ontwerpfase

Nadat wij de maten van u doorkrijgen kunnen wij samen met u de kast of keuken ontwerpen. Hierbij houden wij rekening met de functionaliteit van de kast, wilt u er boeken, tv of juist kleding in kwijt? Na het definitieve ontwerp en bijhorende offerte, kan u met een akkoord naar de volgende stap.

Inmeten

Wij meten elke kast wat door ons gemaakt wordt nog eens in. Onze inmeet expert komt bij u thuis om de juiste maten over te nemen, zodat u zeker weet dat het altijd past. Hierna wordt er een technische tekening met de exacte maatvoeringen naar u toegezonden. Nadat hier akkoord op gegeven is, gaat het naar productie.

Maakproces

Als de definitieve werktekening akkoord bevonden is, gaat het naar productie. Hierbij worden alle onderdelen met de grootst mogelijke zorg gemaakt, gespoten in onze eigen spuiterij en voormonteerd in onze werkplaats.

Monteren bij uw thuis

Wij verzorgen het geheel totdat de kast of keuken staat, zodat u alleen de deur hoeft open te doen. U kast wordt compleet afgemonteerd, zodat het enige wat u nog hoef te doen is het inruimen en genieten van uw aankoop.