Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Advies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Elektrische haarden

Kies uw elektrische wandhaarden voor een warme sfeer in huis

Breng sfeer in uw woning of appartement. De Safire Feeling Collectie van Gero zorgt voor een optimale warmte beleving. Heerlijk voor in de herfst en winter, of laat op de avond gedurende andere seizoenen. De Safier Feeling Collectie is herkenbaar aan haar minimalistische vormgeving. U geniet van een design haard die past in elke eigentijds interieur. De grensverleggende techniek zorgt voor een ruimtelijk effect, met een mooi en realistisch vlam- en rookeffect.

Het gemak van elektrische haarden

De haarden zijn allemaal geschikt voor wandmontage. Dat betekent weinig ruimteverlies, en overal mogelijkheden. Van keuken tot woonkamer

Gemak dient de mens, want de haarden zijn overal te installeren, waarbij slechts een stopcontact voldoende is. Dankzij geavanceerde techniek is de haard eenvoudig te bedienen. Zo regelt u het 3-dimensionale vuurbeeld met een handige afstandsbediening om de intensiteit op te voeren of af te zwakken. De sfeerhaarden zijn uitermate geschikt voor appartementen. Een open haard is daar vaak niet mogelijk, maar met de elektrische haard haalt u toch die gemoedelijke, warme sfeer in huis.

Sfeerhaard en wandmeubel op maat

U kunt de sfeerhaarden prachtig combineren met een wandmeubel op maat. Gero past het meubel geheel aan aan uw wensen, zodat de haard er perfect bij past. Materiaal, kleurkeuze, mat of glans? U bedenkt het, wij maken het. En twijfelt u of de haard iets voor u is of bij uw interieur past? Maak kennis met onze interieurontwerpers. Zij kunnen u vertellen wat er allemaal mogelijk is en welke kansen uw interieur biedt om een haard goed uit de verf te laten komen.

Gero maakt ook schouwvariaties of regelt voor u elektrische inbouwhaarden. Brandt de haard niet? Dan zorgt de schouw toch voor een sfeervolle visuele uitstraling. Kom eens langs om ideeën op te doen, er is wellicht meer mogelijk dan u denkt.

Bekijk de voorbeelden

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.

Test titel

test tekst