Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

[wpseo_breadcrumb]

Een interieurbouwer in Wijchen en Nijmegen voor interieurbouw op maat

Het vinden van de juiste partner die het interieur weet af te stemmen en op maat bouwt is niet altijd even eenvoudig. Bij HG woonidee kunt u rekenen op een gedegen partner. Met meer dan 65 jaar ervaring in de interieurbouw staan wij garant voor het leveren van hoge kwaliteit interieurbouw- of inrichting, wij staan bekend als een toonaangevende interieurbouwer in de regio Wijchen en Nijmegen, mede dankzij onze maatwerk oplossingen en een eigen fabriek. Betreft het een compleet interieur, een keuken op maat, dressoirs of complete wandkasten? Bij HG woonidee garanderen wij een perfecte balans tussen vormgeving en doelgerichtheid.

Interieurbouw op maat dankzij een ervaren interieurbouwer

Interieurbouw is een samenwerkingspraktijk tussen architect, interieurarchitect en het bouwteam. Wanneer een ruimte wordt ingericht voor menselijk gebruik, gaat ons team aan de slag, wij werken als interieurbouwer voor particulieren, maar ook voor een brede zakelijke doelgroep.

Onze interieurbouwers in Wijchen en Nijmegen zijn ervaren en hebben kennis om u van dienst te zijn om uw droominterieur te bouwen. Zij werken op de millimeter nauwkeurig om het interieur de juiste vorm en de juiste afmetingen mee te geven, zodat onze klanten kunnen rekenen op jarenlang woonplezier. Naast het gebruiken van de juiste afmetingen en formaten nemen onze interieurbouwers ook de materialen in acht. Alle huizen zijn anders, en ook uw wensen en behoeften hebben invloed op de keuze van materialen. Naast het veelgebruikte materiaal hout, combineren wij graag met metaal, kunststof en glas. De mogelijkheden per materiaalsoort liggen aan het einddoel en de ruimte.

Onze werkwijze bij interieurbouw in Gelderland

De werkzaamheden van een interieurbouwer lijken op de werkzaamheden van een timmerman, maar toch verschillen ze. Een timmerman is vooral bezig in de bouwsector en doet daar zijn of haar constructiewerkzaamheden. Het verschil tussen een timmerman en een interieurbouwer zit in de sectoren: een interieurbouwer is vooral gericht op het interieur en niet zozeer bezig met constructie. De interieurbouwer is geheel gericht op het afwerken en afbouwen van het interieur op maat.

De focus van HGwoonidee ligt op het verzorgen van interieurbouw bij particulieren. Wij ondersteunen particulieren bij het uitkiezen, ontwerpen en verwerken van het interieur. Door advies op maat van een interieurstylist kunt u rekenen op een professionele aanpak die geheel gericht is op uw wensen.

Interieurbouwer Wijchen voor persoonlijk interieuradvies

HGwoonidee kunt u vinden in verschillende plaatsen in Gelderland. Onze interieurbouwers in Wijchen zijn ervaren en hebben de kennis die zowel voldoet aan de veiligheidseisen als uw wensen en behoeften. Denk aan boekenkasten, inloopkasten, slaapkamerkasten, wandkasten en tv kasten op maat.

Onze adviezen worden uiteindelijk verwerkt in een plan. Tijdens het bouwen en werken aan het plan hebben onze interieurbouwers in Wijchen en Nijmegen te maken met verschillende technieken en machines. Ook aan technische competenties voldoen onze interieurbouwers, zo kunt ontzorgen de vakmannen op elk gebied en kunt u rekenen op een gedegen en professionele montage.

Tijdens het opstellen van het plan kan blijken dat er bepaalde maatwerk oplossingen nodig zijn. Uiteraard laten wij u ten alle tijden weten wat onze oplossingen voor uw situatie zijn en hoe de interieurbouwers aan de slag gaan om uw droominterieur te realiseren. In dit plan staat ook beschreven wat de kosten zijn en welke materialen gebruikt zullen worden.

Door het goed uitwerken van een plan op maat, aan de hand van de input en adviezen van een interieurstylist, is de kans dat er aan iets ontbreekt of dat er tekorten zijn van bijvoorbeeld een materiaalsoort minimaal. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele aanpak en hoge kwaliteit resultaat. Perfect maatwerk leveren staat centraal bij HGwoonidee.

Professionele Interieurbouwer in Nijmegen

Naast interieurbouwer in Wijchen, zijn wij actief in de interieurbouw in Nijmegen.

Of uw gebouw bedoeld is om te wonen, te verhuren of om te werken, HGwoonidee heeft de ervaring en expertise waar klanten op vertrouwen. Wij zijn van A tot Z betrokken en u als klant bent ten alle tijden op de hoogte van ons werk omtrent de interieurbouw voor kasten, designkeukens en complete inrichtingen. Wij pakken verschillende disciplines aan onder één dak.

Bij HGwoonidee kunt u hoge kwaliteit interieuradvies- en bouw verwachten!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij particulieren en zakelijke klanten ondersteunen bij het ontwerpen van stijlvolle binnenruimtes. Wij leggen u graag onze werkwijze uit, welke begint met een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek – want u heeft vast al eens nagedacht over uw ideale woning. Maar hoe geeft u deze vorm? Waar dient u rekening mee te houden en wat zijn de eventuele kosten?

Neem contact met ons op om uw interieurwensen te bespreken!

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.