Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Inloopkasten op maat

Inloopkasten op maat bij HG Woonidee

Inloopkasten op maat nog altijd razen populair. Eenmaal een inloop kledingkast op maat, en u wilt niets anders meer. De ruimte, het overzicht en gemak, daar kan niets tegenop. Uw kleding, schoenen en accessoires keurig gerangschikt. Maar hoe bouwt u de ideale inloopkast in uw (slaap)kamer? Hoe benut u de optimale ruimte het meest economisch? Daarvoor kunt u bij HG Woonidee terecht. Dé partner om inloopkasten op maat te laten maken.

GERO-inloopkast op maat

GERO inloopkasten op maat zijn ultiem maatwerk en ultiem vakwerk. Vol precisie en van de hoogste kwaliteit. Hoe de inloopkast op maat eruit komt te zien, bepaalt u zelf. Qua indeling en uitvoering. GERO kent legio mogelijkheden, voor alle wensen die er maar zijn. Uiteraard staan we u bij met advies en tips.

Laat u een garderobe inloopkast op maat maken, dan nemen we met u alle opties door. Bijvoorbeeld hoe de indeling en de afmeting van uw ruimte is. Maar ook bespreken we het type hout of materiaal, de kleurnuances en de indeling. Welke schuifdeuren, stijldeuren of deurmodellen hebben uw voorkeur? Vindt u ladeblokken handig? Met of zonder handgreep? Allemaal mogelijkheden die we uitvoerig met u bespreken, zodat u een persoonlijk ontwerp krijgt.

Service en aandacht
Dankzij de eigen meubelmakerij en spuiterij, weet u dat uw inloopkast met zorg en precisie gemaakt wordt. Ook de montage en uiteindelijke oplevering is in handen van GERO. Dankzij een deskundige partij, die met zorg uw opdracht uitvoert bent u verzekerd van optimale service en aandacht. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit.

Interieurarchitect
GERO adviseert ook. Onze interieurarchitect denkt actief met u mee, oppert mogelijkheden en oplossingen én zorgt ervoor dat uw inloopkast er een uit duizenden wordt. U steelt de show met de maatwerk inloopkast, dat is een ding dat zeker is.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.