Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

[wpseo_breadcrumb]

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten op maat gemaakt in Wijchen

Zoek je een nieuwe schuifdeurkast op maat voor bijvoorbeeld de slaapkamer, keuken, woonkamer of kantoor? Eentje die precies past op de gewenste plek én in jouw interieur? Dus in de kleur en stijl zoals je die zelf voor ogen hebt? Laat dat maar over aan HG Woonidee, experts in maatwerk. Wij helpen je graag om jouw idee om te zetten in een schuifdeurkast van (for)maat!

Schuifdeurkasten op maat: van advies tot realisatie

Heb je alle schuifdeurkasten in Wijchen, Nijmegen, Oss en Uden zo’n beetje gezien? En zie je door alle schuifdeuren heen, nog steeds de juiste kast niet? Is de ene kast net te groot en de andere te klein? Of hij is er niet in de kleur die jij wilt hebben? Stop met zoeken naar een geschikte kast en kies voor maatwerk. Met een schuifdeurkast op maat maak je jouw interieur compleet en passend. Dankzij onze ruime ervaring in interieuradvies en interieurontwerp helpen we je door het hele proces van idee tot realisatie. Voor onder andere schuifdeurkasten, garderobekasten, inbouwkasten, slaapkamerkasten en kledingkasten.

Adviesgesprek over een maatwerk schuifdeurkast

Voor een maatwerk schuifdeurkast ga je niet over een nacht ijs. In een eerste gesprek in onze showroom in Wijchen maken we een inventarisatie van jouw wensen en woonomstandigheden. Denk hierbij aan de benodigde kastruimte, welke spullen erin komen, de kamer waarin de kast moet komen. Ook de stijl van de nieuwe kast is belangrijk. Natuurlijk moet je nieuwe maatwerk schuifdeurkast aansluiten op de stijl van de rest van het interieur. Kies je voor een hele moderne schuifdeurkast, of wil je liever een klassieker model? Kom naar onze winkel en ga in gesprek met onze adviseurs.

Een schuifdeursysteem op maat gemaakt past altijd!

Een kast met een schuifdeursysteem op maat is de perfecte manier om je interieur af te maken. Dankzij de schuifdeuren is het mogelijk om je kamer ruimtelijk en efficiënt in te delen omdat je niet te maken hebt met openslaande deuren. Hierdoor is het ook een prima oplossing als er sprake is van weinig ruimte. Een maatwerk schuifdeursysteem past altijd!

Laat een schuifdeurkast op maat maken in Wijchen, Nijmegen, Oss en Uden

Met een maatwerk schuifdeurkasten kan je een wand, hoek of nis transformeren tot een stijlvolle en nuttige blikvanger. Mooi om naar te kijken omdat de kastenwand perfect past en is gemaakt conform jouw wensen. Nuttig, omdat je jouw spullen handig en overzichtelijk opbergt in de op maat gemaakte schuifdeurkasten.

Een garderobekast op maat

Met een garderobekast op maat maak je jouw slaapkamer helemaal af. Hoeveel ruimte heb je nodig voor je hangende kleren, hoeveel planken moeten erin, heb je veel schoenen? Misschien wil je verlichting in je garderobekast of een spiegel. Dat is het mooie van maatwerkwerk; we maken het precies zoals jij wilt.

Een inbouwkast op maat

Heb je een ongebruikte hoek of nis die geschikt is om om te toveren tot inbouwkast? Onze specialisten denken graag met je mee om de beste en mooiste inbouwkast op maat te realiseren. Kies uit de verschillende materialen, kleuren, hangroedes, planken, lades, schoenenplanken en de vele mooie accessoires en maak jouw ideale inbouwkast.

Slaapkamerkasten op maat

Met een slaapkamerkast op maat kies je voor een sfeervolle en opgeruimde slaapkamer. Slaapkamerkasten op maat zijn de ideale oplossing om je spullen netjes en overzichtelijk op te ruimen en tegelijk de mogelijkheden die je kamer biedt optimaal te benutten. Je houdt geen nis over omdat je kamer net enkele tientallen centimeters langer is dan je kast. Wij maken je kast op maat! Passend en volgens jouw wensen.

Kledingkasten op maat

Een kledingkast op maat is de ideale maatwerkkast om jouw kleding netjes op te bergen. Afhankelijk van jouw garderobe en de beschikbare ruimte in de kamer maken wij de kledingkast op maat zoals jij hem hebben wil. Wil je liever extra roedes, of juist wat meer planken? Of heb je zelf leuke ideeën die je wilt toepassen? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Schuifdeurkasten gemaakt in Wijchen, Nijmegen, Oss en Uden

Wanneer een schuifdeurkast op maat gemaakt wordt in Wijchen, Nijmegen, Oss of Uden zorgen we er niet alleen voor dat deze aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Wij vinden het ook belangrijk dat de kast lang meegaat! Daarom maken wij alleen kwalitatieve schuifdeurkasten op maat van duurzame en goede materialen. Onze kasten kunnen tegen een stootje.

Geruisloze schuifdeuren in je maatwerk kast

Je hoort het nauwelijks, zo soepel en geruisloos openen de schuifdeurkasten van HG Woonidee. Wat een luxe en comfort. De schuifdeuren bestaan uit een aluminium omlijsting, die in vijf standaardkleuren beschikbaar is. Binnen de omlijsting is een zeer breed scala aan kleuren, houtdesigns en spiegels beschikbaar. Voor schuifdeurkasten zelf kun je kiezen uit talloze kleuren en uitvoeringen. Er is altijd een ontwerp dat bij je past.

Glazen schuifdeuren in je schuifdeurkast?

Wil jij graag mooie glazen schuifdeuren voor jouw kast? Dat snappen wij wel. Glazen schuifdeuren stralen namelijk klasse uit. Je vindt bij onze maatwerk schuifdeurkasten een ruime variatie aan glas. Qua kleur en kwaliteit en qua uitstraling. Van helder tot gelakt en van normaal tot gelaagd. Glazen schuifdeuren zijn chic!

De kastinterieurs achter de schuifdeuren

Hoe hoog jouw opbergeisen ook zijn, onze maatwerkkasten voldoen eraan. Samen ontwerpen we een compleet op maat gemaakt kastinterieur, waarmee al jouw opbergwensen in vervulling gaan. Denk aan legborden, laden, hangrekken, vak indelingen, korven, schoenrekken en stropdashangers. Maar ook bureauladen en hangmapsystemen voor kantoorinterieurs zijn natuurlijk mogelijk. Wij halen alles uit de kast voor jouw optimale maatwerkkast!

Maatwerk zorgt voor harmonie in je interieur

Als je kiest voor een maatwerk schuifdeurkast zorg je voor harmonie in je interieur. Materialen en kleuren kun je optimaal op elkaar afstemmen voor het mooiste resultaat. Om je hierbij te helpen ontvangen we je graag in onze showroom. We brengen je wensen in kaart, evenals jouw woonomstandigheden. We bespreken de mogelijkheden en maken een eerste schets als vertrekpunt voor het vervolgtraject.

Meer informatie over maatwerk schuifdeurkasten ?

Wil je meer weten over schuifdeurkasten op maat gemaakt in Wijchen, Nijmegen, Oss of Uden door HG Woonidee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch, per e-mail of door een bezoek te brengen aan onze showroom. We voorzien je graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die je hebt. Ook plannen we met plezier een afspraak voor je in, om een inventarisatie te maken van je wensen voor een nieuw kast. Op basis van jouw wensen gaan onze ontwerpers vervolgens aan de slag, om de maatwerk kast vorm te geven. Pas wanneer je volledig tevreden bent met het ontwerp, starten we met het maken van jouw maatwerk kast.

Doe inspiratie op en bezoek onze showroom

Je hebt waarschijnlijk al de nodige voorbeelden van mooie schuifdeurkasten gezien. Het is tijd om het kaf van het koren te scheiden en keuzes te maken. Wat wordt de stijl, welke materialen, welke kleuren? Bezoek onze showroom in Wijchen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van schuifdeurkasten op maat. We hebben verschillende voorbeelden in huis en kunnen je ook persoonlijk adviseren, aansluitend op de stijl en de ruimte in jouw woning. Door het gesprek aan te gaan komen we samen tot een weloverwogen keuze bij het laten ontwerpen en maken van een nieuwe schuifdeurkast op maat.

Basisinformatie voor een adviesgesprek

Kom je naar onze showroom voor een gesprek met onze adviseurs? Zorg dan dat je wat basisinformatie bij je hebt.
Wat zijn de afmetingen van de kamer waar de kast moet komen?
Waar plaats je de kast? En is dat wel de meest logische plek?
Wat zijn de afmetingen van de plek waar de kast moet komen.
Hoe ziet de inrichting van de ruimte eruit?
Wat is de beoogde indeling van jouw kast met schuifdeuren? Bedenk goed wat het doel van jouw kast is. Hoeveel leg- en hangruimte heb je nodig? En wil je ladeblokken in jouw schuifdeurkast op maat?
Voor welke kleur kies je?
Welke materialen kies je? Wil je glazen deuren, bijvoorbeeld?

Hulp nodig van een interieurstylist?

Misschien realiseer jij je tijdens je zoektocht naar de ideale schuifdeurkast op maat dat je eigenlijk meer advies nodig hebt. Geen probleem: de interieurstylist van HG Woonidee biedt inzicht in de laatste trends. De interieur stylist kan je helpen om jouw huis optimaal in te richten, rekening houdend met jouw wensen en budget, de beschikbare ruimte en de laatste trends op woongebied. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een interieur stylist? Lees dan deze informatie.

Van een kwalitatieve schuifdeurkast op maat heb je elke dag plezier. De ruimte en het overzicht in het kastinterieur en de nette afwerking van de kast zelf geven uw kamer extra cachet. De schuifdeuren kunnen ware blikvangers zijn. Hoe ziet jouw schuifdeurkast op maat eruit?

Heb je vragen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.