Design keukens op maat gemaakt?

Design keukens op maat gemaakt in eigen fabriek

Een design keuken op maat laten maken, daar is Gero design keukens op maat hét adres voor. Voor iedereen die geen standaardkeuken wil of kan inbouwen, met geijkte standaardmaten en paslijsten, biedt Gero exclusief maatwerk. We vervaardigen hoogwaardige materialen speciaal voor uw design keuken op maat, perfect passend binnen de afmetingen van uw keuken. En dat zie je!

Over smaak valt te twisten. Dat doen we niet. Wel adviseren we u vanuit onze kennis en expertise. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf wat bij u past. Bijvoorbeeld qua frontafwerking. Houdt u van klassiek? Of liever modern en strak? En ook in de afwerking zijn alle denkbare kleuren twee componenten lak mogelijk. Bespreek de indeling met ons. Van lades, tot apothekerskasten en van veel pannenruimte tot draaikast. Alles is mogelijk.

De werkbladen vormen een essentieel onderdeel. U kunt kiezen uit graniet, marmer, glas, roestvast staal, composiet of een kunststofblad. Ook hierin adviseren we natuurlijk. De voor- en nadelen, het kostenplaatje en het gebruik is voor elk blad weer anders. Laat u inspireren in de showroom. Daar staan enkele prominente design keukens voor u opgesteld.

Maatwerkkeuken met apparatuur

Gero is exclusief dealer van de hoogwaardige apparatuur van Gaggenau, Miele en Neff. Een bewuste keuze, want met deze betrouwbare merken is uw droomkeuken helemaal compleet. De keuze van deze A-merken kenmerkt de filosofie van Gero: kwaliteit staat voorop bij design maatwerk keukens. Bovendien kunt u kiezen uit onder andere verrassend mooi weggewerkte ovens, verhoogde vaatwassers voor meer gemak en geïntegreerde koffie- en espressoapparaten.

De keuken op maat installeren

Los van het op maat maken, het spuiten en afwerken van de keuken, kan Gero ook de installatie van uw keuken volledig regelen. U heeft geen zorgen en een aanspreekpunt voor het hele project. U profiteert van gemak en flexibiliteit. En natuurlijk van de kenmerkende hoge service.

Enthousiast geworden van mogelijkheden met onze design keukens op maat? Dan bent u bij HG Woonidee aan het juiste adres!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest