Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

[wpseo_breadcrumb]

keuken op maat

Uniek en naar eigen wens 

Gero design keukens op maat is hét adres voor iedereen die geen standaardkeuken wil. Samen met u ontwerpen wij uw eigen droomkeuken. Met hoogwaardige materialen en top inbouwapparatuur vervaardigen wij in eigen fabriek uw exclusieve keuken en dat zie je!

Eersteklas keukens ; Fraai en functioneel

Wij kunnen voor iedere woonstijl een keuken bieden; van klassiek tot modern. De mogelijkheden bij maatwerk zijn eindeloos, waardoor u soms de bomen door het bos niet meer ziet. Wij adviseren u daarom graag bij uw nieuwe keuken. Waarbij elke millimeter wordt benut en wij dit samen met u samenstellen. Door onze lakafwerking in de fronten is elke kleur mogelijk. Ook werken wij met houtfineer, voor ieder wat wils.

 

Vele keuzes in werkbladen

De werkbladen vormen een essentieel onderdeel in uw keuken. U heeft de keuze uit: graniet, marmer, glas, roestvast staal, composiet of een kunststofblad. Ook hierin adviseren wij natuurlijk, van de voor- en nadelen, het kostenplaatje en het gebruik is voor elke klant weer anders. Laat u inspireren in onze showroom. Daar staan enkele prominente design keukens voor u opgesteld.

Bekijk de voorbeelden

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.

Onze merken