Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

Wij creëren uw interieur geheel op maat

HG Woonidee » Design keukens

Design keukens op maat gemaakt?

Design keukens op maat gemaakt in eigen fabriek

Een design keuken op maat laten maken, daar is Gero design keukens op maat hét adres voor iedereen die geen standaardkeuken wil of kan inbouwen, met geijkte standaardmaten en paslijsten, biedt Gero exclusief maatwerk. We vervaardigen hoogwaardige materialen speciaal voor uw design keuken op maat, perfect passend binnen de afmetingen van uw keuken. En dat zie je!

Eersteklas keukens ; Fraai en functioneel

Over smaak valt te twisten, dat doen wij ook niet. Wel adviseren wij u vanuit onze kennis en expertise. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf wat bij u past. Bijvoorbeeld qua frontafwerking. Houdt u van klassiek? Of liever modern en strak? En ook in de afwerking zijn alle denkbare kleuren (twee componenten) lak mogelijk. Bespreek de indeling met ons. Van lades, tot apothekerskasten en van veel pannenruimte tot draaikast. Alles is mogelijk.

 

De keuken op maat installeren

De werkbladen vormen een essentieel onderdeel. U kunt kiezen uit graniet, marmer, glas, roestvast staal, composiet of een kunststofblad. Ook hierin adviseren wij natuurlijk. Van de voor- en nadelen, het kostenplaatje en het gebruik is voor elk blad weer anders. Laat u inspireren in de showroom. Daar staan enkele prominente design keukens voor u opgesteld.

Bekijk de voorbeelden

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.

Onze merken