Designkeukens op Maat Gemaakt

Design keukens op maat gemaakt in Wijchen

Geef je keuken een geheel nieuwe uitstraling, met een Design Keuken op Maat Gemaakt. Een design keuken op maat laten maken in Nijmegen, Wijchen of Oss kun je aan HG Woonidee overlaten. Met een ruime ervaring bieden we je niet alleen hulp bij de uiteindelijke realisatie van je droomkeuken, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden die je hierbij hebt! Design Keukens op Maat gemaakt door HG Woonidee zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, zodat je hier jaren plezier van zal hebben.

 

Maatwerk design keuken in Nijmegen

Mogelijk heb je eerder al naar een passende keuken voor jouw woning gezocht. De ene keuken heeft mogelijk niet de juiste maten, de andere keuken beschikt niet over de gewenste apparatuur, enzovoorts. Geen enkele design keuken lijkt aan je wensen te voldoen! In zo’n situatie kunnen de interieurspecialisten van HG Woonidee de uitkomst bieden met maatwerk design keukens. Met een ruime ervaring helpen wij je een keuken te ontwikkelen, die naadloos aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Hoeveel kastruimte heb je nodig? Welke keukenapparatuur wil je in laten bouwen? Enzovoorts.

 

De keuken is een plek waar je dagelijks bezig bent met het bereiden van het ontbijt, de lunch en het diner. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest van je gezin. Het maakt dat de keuken van alle gemakken voorzien moet zijn, om de bereiding van je gerechten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij wil je hier voldoende ruimte hebben om je spullen kwijt te kunnen. Design keuken op maat gemaakt in Wijchen, Nijmegen of Uden voldoen aan de wensen die jij hebt!

 

Op maat gemaakte keukens voldoen aan jouw wensen

Bij de ontwikkeling van op maat gemaakte design keukens houden we rekening met jouw persoonlijke wensen. Het ontwikkelen van een design keuken op maat begint voor ons dan ook bij het inventariseren van je persoonlijke voorkeuren.

 

Een eerste gesprek met onze keuken ontwerper in Wijchen

Tijdens een eerste gesprek in onze showroom met onze keuken ontwerper in Wijchen maken we een inventarisatie van de wensen die je hebt. Denk hierbij aan de benodigde kastruimte voor je keukenspullen en servies, de ruimte die nodig is om keukenapparaten in te kunnen bouwen, enzovoorts. Ook de stijl van de nieuwe keuken speelt hierbij een belangrijke rol! Het is raadzaam om de keukenstijl aan te laten sluiten bij de stijl van de rest van het interieur. Kies je voor een hele moderne keuken, of ga je voor een klassieker model?

 

Moderne keukens op maat gemaakt

Moderne keukens op maat gemaakt in Wijchen of Nijmegen door HG Woonidee zijn van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige oven met voldoende ruimte voor je ovenschalen, een ingebouwde vaatwasser met groene energielabel en natuurlijk een ruime koelkast! Daarbij wordt bij het ontwerp van zo’n design keuken op maat rekening gehouden met de laatste interieurtrends. Kies bijvoorbeeld voor keukenkastjes met een hoogglans look, een marmeren keukenblad voor een luxe tint, enzovoorts. Hoe zit de perfecte op maat gemaakte moderne keuken er voor jou uit?

 

Exclusieve keukens op maat gemaakt in Nijmegen

Naast een moderne design keuken op maat, kunnen ook exclusieve keukens op maat gemaakt in Nijmegen of Wijchen het overwegen waard zijn. Deze exclusieve keukens op maat gemaakt bieden je nog meer comfort tijdens het koken, dan de reeds beschreven moderne keukens. Voorzie de keuken van een luxere uitstraling, door voor natuurlijke materialen te kiezen. Of ga bijvoorbeeld voor een kraan, die naast koud water ook kokend water biedt! Zo wordt het zetten van een kopje thee wel heel eenvoudig.

 

 

Keuken op maat gemaakt in Wijchen en Nijmegen

Wanneer een keuken op maat gemaakt wordt in Wijchen, Nijmegen of Oss, zorgen we er niet alleen voor dat deze aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Wij vinden het ook belangrijk, dat de keuken een lange tijd meegaat! Het is immers een investering voor de toekomst. Om die reden wordt bij design keukens op maat gemaakt in Wijchen enkel gebruik gemaakt van duurzame en kwalitatief goede materialen. De materialen zijn bestand tegen een stootje, beschikken over een waterafstotende laag om bijvoorbeeld houtrot tegen te gaan, enzovoorts.

 

Handgemaakte design keukens uit Wijchen

In lijn met het gebruik van duurzame en kwalitatief goede materialen, bieden wij handgemaakte design keukens uit eigen fabriek in Wijchen, Nijmegen, Oss en Uden aan. Zo kunnen de keukens tot in de puntjes worden afgewerkt, totdat deze naadloos aansluiten bij jouw wensen en de ruimte die je voor een keuken hebt. Er zijn verschillende materialen, die bij het ontwerp van de keuken gekozen kunnen worden. Kies je bijvoorbeeld voor een marmeren keukenblad, of ga je voor een model van graniet? Ook een keukenblad van glas, roestvrij staal, composiet of kunststof behoort hierbij tot de mogelijkheden.

 

Design keuken met kookeiland laten ontwerpen

Mocht je veel ruimte voor een nieuwe design keuken hebben, dan kan een design keuken met kookeiland het overwegen waard zijn. Een design keuken met kookeiland in Wijchen of Nijmegen gebruiken, biedt je nog meer ruimte! Het kookeiland kan voorzien worden van een inductie- of gaskookplaat, welke in een prachtig marmeren keukenblad gelegd kan worden. Het geeft de keuken een hele luxe uitstraling! Daarbij houd je op het keukenblad ruimte over voor een koffiezetapparaat of een keukenmachine. Boven het kookeiland kan een ventilatiesysteem gemonteerd worden, om vieze geurtjes direct af te voeren. Zo blijven deze niet in je keuken hangen tijdens het koken.

 

Tip: overweeg ook eens om je keuken te laten voorzien van een kleine bar. Aan de bar kun je barkrukken plaatsen, zodat gezinsleden bij je kunnen zitten tijdens het koken. Dit is niet alleen veel gezelliger, ook heb je zo zicht op je kinderen!  

 

Overweeg witte design keukens

Waar het marmeren keukenblad de design keuken met kookeiland een luxe uitstraling kan geven, geldt dat ook voor het gebruik van bijvoorbeeld witte kastdeurtjes. De heldere witte kleur geeft de keuken een moderne look en laat de keuken heel ruim ogen! Zeker in een kleine ruimte kan dit een voordeel zijn. Daarbij is het wit goed te combineren met vrijwel iedere vloer. Dit geldt in mindere mate voor gekleurde kastdeurtjes. Denk aan een blauwe, donkerrode of bijvoorbeeld groene kleur. Heb jij een mooie houten vloer in de keuken, een vloer van plavuizen of wellicht een gietvloer?

 

Luxe keukenmerken in de keuken opnemen

Bij de ontwikkeling van een design keuken op maat in Wijchen of Nijmegen, kunnen we luxe keukenmerken gebruiken om de keuken mee af te werken. Dit geldt niet alleen voor de ombouw van de keuken, maar bijvoorbeeld ook voor de apparatuur die in de keuken gemonteerd wordt. Kies voor een vaatwasser of oven van Siemens, een keukenmachine van Kitchenaid, enzovoorts. Wij voorzien je graag van advies over het gebruik van deze luxe keukenmerken in Oss of Uden. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt, bij de ontwikkeling van een nieuwe keuken. Door iets meer te investeren in luxe keukenmerken, ben je ervan verzekerd dat je een lange tijd vooruit kunt met de gekozen apparatuur. Wel zo prettig, als je een nieuwe keuken laat plaatsen.

 

Doe inspiratie op in onze keuken showroom

Eerder werd al beschreven dat het een hele uitdaging kan zijn, om design keukens te vinden die op je wensen aansluiten. Kies je voor een keuken met of zonder kookeiland? In welke stijl moet de keuken uitgevoerd zijn, om op je wensen aan te sluiten? Enzovoorts. Door een bezoek te brengen aan onze keuken showroom in Wijchen, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden die we je kunnen bieden. In onze showroom staan verschillende design keukens uitgestald. Daarbij kunnen we je hier persoonlijk adviseren over een keuken, die goed zou passen binnen de ruimte in jouw woning. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen bij het laten ontwerpen van een nieuwe design keuken.

 

Kijk naar een Italiaanse design keuken

Bij een bezoek aan onze keuken showroom in Nijmegen zou je onder meer naar een Italiaanse design keuken kunnen kiezen. Italianen staan al jaren bekend om hun goede stijl! Niet alleen qua mode, maar zeker ook qua interieur. Met een Italiaanse design keuken in Oss of Uden geef je de keuken van jouw woning een bijzonder stijlvolle uitstraling. Daarbij kunnen deze keukens van alle gemakken voorzien worden, om het koken in je nieuwe keuken nog leuker te maken.

 

Meer informatie over design keukens op maat gemaakt

Wil je meer weten over design keukens op maat gemaakt in Wijchen of Nijmegen door HG Woonidee? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch, per mail of door een bezoek te brengen aan onze keuken showroom. We voorzien je graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die je hebt. Ook plannen we met plezier een afspraak voor je in, om een inventarisatie te maken van je wensen voor een nieuwe keuken. Op basis van deze wensen gaan onze ontwerpers vervolgens aan de slag, om de design keuken verder vorm te geven. Pas wanneer je volledig tevreden bent met ons voorstel, starten we met de productie van deze keuken! Naar wat voor design keuken op maat ben jij op zoek?

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest