Maatwerk schuifdeurkasten

Laat een schuifdeurkast op maat maken!

Stelt u zich eens voor: een kamerbrede- en hoge kastenwand. Of een volledige wand, nis of hoek in uw woning, die u transformeert tot een schuifdeurkast op maat. GERO-interieurs laat deze droom uitkomen, met exact opmaat gemaakte schuifdeurkasten.

Van een kwalitatieve inbouwkast op maat heeft u elke dag plezier. De ruimte en het overzicht in het kastinterieur, en de nette afwerking van de kast zelf geven uw kamer extra cachet. Behalve de inbouwkasten kunnen ook schuifdeurkasten ware blikvangers zijn. GERO-schuifdeurkasten maakt gebruik van een geavanceerd programma, dat uw schuifdeuren exact op maat aanbrengt tussen twee muren, de vloer en het plafond. Kwaliteit in optima forma.

Geruisloze schuifdeurkast op maat
U hoort het nauwelijks, zo soepel en geruisloos opent u de schuifdeurkast. Wat een luxe. De kast bestaan uit een aluminium omlijsting, die in vijf standaardkleuren verkrijgbaar is. Binnen de omlijsting kiest u vervolgens uit een zeer breed scala aan kleuren, houtdesigns en spiegels. Voor de GERO Schuifdeurkasten zelf kunt u kiezen uit allerlei kleuren en uitvoeringen, u slaagt gegarandeerd.

Glazen schuifdeurkast
Glazen schuifdeuren zijn chic en classy. GERO-schuifdeurkasten bieden een ruime variatie aan glas. Qua kleur en kwaliteit en qua uitstraling. Van helder tot gelakt en van normaal tot gelaagd. U bedenkt het, en GERO heeft het in haar programma.

 

De kastinterieurs achter de schuifdeuren
Hoe hoog uw opbergeisen ook zijn, Gero-schuifdeurkasten voldoet eraan. Een compleet op maat gemaakt kastinterieur, waarmee zelfs uw meest ‘verwende’ opbergwensen in vervulling gaan. Denk aan legborden, laden, hangrekken, vak indelingen, korven, schoenrekken en stropdashangers. Maar ook bureauladen en hangmapsystemen voor kantoorinterieurs zijn natuurlijk mogelijk.

Uw unieke maatwerk inbouwkast of schuifdeurkast? Die vindt u gegarandeerd bij GERO van HG Woonidee. Met een eigen meubelmakerij maken, monteren en leveren wij uw ideale inbouwkas zelf op, met zorg en aandacht.

Bezoek de showroom, dan krijgt u alvast een impressie. We zijn benieuwd naar uw plannen.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest