Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

[wpseo_breadcrumb]

DE professionele interieurstylist in Wijchen en Nijmegen

Je wil je huis graag (opnieuw) inrichten, maar je weet niet zo goed wat je precies wil veranderen, welke sfeer jouw interieur moet krijgen en welke meubels het beste in de ruimte passen. Kom je er zelf echt niet uit? Dan kun je een professionele interieurstylist in Wijchen en Nijmegen inhuren om jou te helpen met het (her)inrichten van jouw interieur. HG Woonidee is een betrouwbare, professionele en ervaren interieuradviseur die jou graag helpt met deze klus.

Wat doet een interieurstylist?

Een interieurstylist helpt je jouw huis in te richten. Je kunt een interieurstylist inhuren als je niet meer tevreden bent over je inrichting en deze wil veranderen, maar ook als je net verhuisd bent en niet goed weet hoe je jouw nieuwe huis moet inrichten. Een interieurstylist kan het hele huis inrichten, maar kan je ook helpen een specifieke ruimte in huis in te richten. Dit kan de woonkamer zijn, maar ook de keuken, de slaapkamer, de hal of de studeerkamer. Jij kiest welke ondersteuning je wenst te krijgen en de interieurstylist zal deze ondersteuning bieden.

Een interieurstylist richt jouw huis altijd in op basis van jouw persoonlijke smaak en jouw eisen, wensen en verwachtingen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jouw nieuwe interieur niet mooi zal vinden. Een interieuradviseur werkt met de nieuwste trends, maar blijft ook zeker rekening houden met jouw eisen. Dit betekent dat je een trendy interieur krijgt na het bezoek van de interieuradviseur, maar dat je ook de garantie hebt dat jouw interieur echt bij jou past.

 

Drie redenen om een interieurstylist in te huren

Je kunt verschillende redenen hebben om een interieurstylist in Wijchen, Nijmegen of Oss in te huren. Wij zetten de drie belangrijkste redenen voor je op een rijtje.

Je bent niet meer tevreden over je inrichting

Je hebt al jaren dezelfde inrichting. Toen je deze inrichting net kreeg, was je hier erg blij mee. Nu merk je echter dat je jouw vertrouwde inrichting niet meer zo leuk vindt. Je wil iets anders, maar je hebt geen idee hoe je jouw huis dan precies in wil richten. Een interieuradvies door een interieurarchitect kan jou helpen je huis opnieuw in te richten, helemaal volgens jouw persoonlijke smaak, eisen, wensen en verwachtingen. Zo krijg je weer een interieur waar je helemaal blij mee bent.

Je weet niet hoe je jouw huis moet inrichten

Je bent net verhuisd en wil je nieuwe huis graag inrichten, maar je hebt geen idee hoe. Je hebt de meubels uit je oude huis meegenomen, maar deze meubels staan niet zo mooi in je nieuwe woning. Door een binnenhuisadviseur in te huren, kun je jouw nieuwe woning helemaal naar wens inrichten. Deels met meubels die je al had, deels met nieuwe meubels. Overigens kan dit niet alleen handig zijn na een verhuizing, maar ook na een verbouwing of het plaatsen van een aanbouw. Als je niet weet hoe je jouw huis het beste in kunt richten, kan een binnenhuisadviseur je helpen.

Je wil de ruimte optimaal benutten

Je hebt niet onbeperkt de ruimte in huis en om zo slim mogelijk om te gaan met de ruimte die je hebt, wil je deze ruimte optimaal benutten. Dit betekent dat je bepaalde keuzes moet maken bij het inrichten van je woning. Maar welke keuzes zijn dit precies? Een binnenhuisadviseur kan je helpen de juiste keuzes te maken, zodat je jouw woning optimaal inricht en zo veel mogelijk van de ruimte van jouw huis kan genieten.

 

De voordelen van professioneel interieuradvies door onze interieurstylist

Het inhuren van een professionele interieurstylist brengt enkele voordelen met zich mee. Wij zetten de belangrijkste voordelen graag voor je op een rijtje. Door onderstaande alinea’s door te lezen, kom je er vanzelf achter of professioneel interieuradvies ook interessant is voor jou.

Je krijgt een prachtige inrichting

Het belangrijkste voordeel van het inhuren van een interieuradviseur, is dat je een prachtige inrichting krijgt. De inrichting bestaat uit de mooiste meubels en woonaccessoires, die allemaal perfect bij elkaar passen. Is je interieur nu een beetje een rommeltje, simpelweg omdat je niet zo goed weet hoe je jouw meubels en woonaccessoires met elkaar moet combineren? Dan huur je een professionele binnenhuisadviseur in om hier verandering in te brengen.

Je krijgt een trendy inrichting

Een binnenhuis architect is altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Niet alle woontrends worden in jouw nieuwe interieur verwerkt, maar enkele trends zeker wel. Het gaat om trends die jij mooi vindt en die je graag terug wil zien in je interieur. Is er een interieurstylist bij je langs geweest, dan heb je een trendy inrichting die echt bij jou past. Is jouw huidige inrichting een beetje verouderd, simpelweg omdat je hier jaren niets aan gedaan hebt? Dan kan een binnenhuis architect je helpen jouw interieur weer nieuw leven in te blazen. Na het bezoek van de binnenhuis architect, is jouw interieur weer op en top trendy.

Je leert de ruimte optimaal benutten

Een interieurstylist kan je helpen de ruimte van jouw huis optimaal te benutten. Stel, je hebt een vrij kleine woonkamer en wil deze praktisch én leuk inrichten. In dit geval kan een interieurstylist je helpen de juiste meubels en woonaccessoires te vinden, om jouw woonkamer praktisch en stijlvol in te richten. Door een interieurstylist in Wijchen in te huren, kun je bepaalde ruimteproblemen oplossen en krijg je tegelijkertijd een geweldig interieur.

Je leert je (nieuwe) stijl kennen

Tot slot kan een interieuradviseur jou helpen je (nieuwe) stijl te vinden. Veel mensen weten wel wat ze niet mooi vinden in een interieur, maar weten niet zo goed wat ze dan wel in hun huis willen zetten. Hoor jij ook bij deze groep? Dan kun je een interieuradviseur inhuren om samen jouw stijl te zoeken. Vervolgens wordt jouw woning geheel volgens deze stijl ingericht, zodat jouw interieur echt bij je past. En wil je twee stijlen met elkaar combineren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je geeft bij de binnenhuis architect aan welke stijlen je precies mooi vindt en de interieurstylist zal deze stijlen op de juiste manier met elkaar combineren.

 

De werkwijze van HG Woonidee

HG Woonidee heeft een afdeling met professionele en ervaren interieurstylisten. Deze adviseurs gaan graag voor jou aan de slag, om jouw perfecte interieur uit te tekenen en uiteraard ook uit te voeren. HG Woonidee werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Eerst wordt er een intakegesprek ingepland, dat bij jou thuis of bij HG Woonidee in Wijchen gevoerd wordt. In het intakegesprek moet duidelijk worden wat jouw persoonlijke smaak is, maar ook wat jouw eisen, wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot je nieuwe interieur.

Na het intakegesprek wordt er een indelingsplan gemaakt. In dit plan kun je precies zien wat de indeling wordt van jouw nieuwe interieur. Ga je akkoord met dit indelingsplan, dan wordt er een kleurenplan gemaakt. In dit plan komen onder andere de kleurstelling van de vloer, de kleurstelling van de wanden, de kleurstelling van de stoffering en de kleurstelling van de meubels terug. Uiteraard worden de kleuren van je hele interieur op elkaar afgestemd, zodat alles bij elkaar past.

Ga je akkoord met het interieurplan van onze adviseurs, dan wordt dit plan uitgevoerd. Er worden meubels uit je interieur gehaald, er worden nieuwe meubels geplaatst en uiteraard wordt de boel geverfd en opgeknapt. Wat er precies moet gebeuren, is afhankelijk van het interieurplan. Soms blijven de oude meubels staan, soms worden alle oude meubels verwijderd en vaak blijft een deel van de oude meubels staan en worden er deels nieuwe meubels geplaatst. Uiteraard word je bij iedere stap van het proces betrokken, zodat je alle controle hebt op het inrichten van je huis. Is HG Woonidee klaar met jouw inrichting, dan heb je een compleet nieuw interieur dat voor honderd procent bij jouw persoonlijke smaak past en aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

 

Jouw eigen interieurstylist inhuren

Wil jij een interieurstylist in Wijchen, Nijmegen of Oss inhuren? Dan ben je bij HG Woonidee aan het juiste adres. Wij kunnen jouw complete huis opnieuw inrichten, maar we kunnen ons ook richten op een specifieke verdieping van je huis of een specifieke ruimte in je woning. Geef aan wat je precies wil veranderen en waarom en HG Woonidee gaat voor je aan de slag. Voor je het weet, zit jij ’s avonds op de bank in jouw compleet nieuwe interieur van HG Woonidee.

Wil je een afspraak maken met een interieurstylist in Wijchen, Nijmegen of Oss? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken, maar kunnen je ook in Wijchen ontvangen voor een intakegesprek.

 

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over het inhuren van een interieuradviseur van HG Woonidee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt ons vragen stellen over onze werkwijze, maar ook over de kosten van onze dienstverlening en ga zo maar door. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Ook nodigen we je graag uit in onze meubelshowroom in Wijchen.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.