Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

Wij creëren uw interieur geheel op maat

HG Woonidee » Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Ger en Ria Gijsbers

Wij zijn zeer tevreden over het totaalconcept van HG Woonidee. Ze hebben bij ons een grote boekenkast, twee grote slaapkamerkasten een TV-meubel en een badkamermeubel ontworpen en geplaatst. Alles op heel vriendelijke, vindingrijke en professionele wijze. We zijn het hele team van HG Woonidee daarvoor dank verschuldigd en ook de nazorg was uitmuntend. Dit bedrijf is een aanrader! 

Johan en Sandra

Tijdens ons eerste bezoek werden wij al aangenaam verrast door de wijze van meedenken over de opzet en inrichting van een inbouwkast in onze slaapkamer. Het meedenken is tijdens het hele proces ook gebleven. Ook de service is uitstekend. Wij zijn elke dag weer blij met onze prachtige precies op maat gemaakte kast. 

Harry en Jacqueline van Lanen

23-09-2019
Wij zijn al 11 jaar fan van HG Woonidee, zijn altijd tot volle tevredenheid geadviseerd en genieten dagelijks van de prachtige meubels en op maat gemaakte kasten! 

Trudy en Joop Timmers

Voor een paar jaar terug een wandmeubel gekocht waar we nog steeds zeer tevreden over zijn. Nu hebben we een dressoir met tv-lift voor de slaapkamer laten maken, weer supermooi!  

Ruud en Carla

In maart 2017 hebben wij met behulp van Pedro ons dressoir laten maken. We zijn er super blij mee. Nu, 2 jaar later, ons tv-meubel. Dank je wel Pedro voor het meedenken en aanvullen van onze wensen. De kast staat super! 

F M Koks

Mooie collectie, goede service, vriendelijke mensen. 

Frans en Anny Hendrickx

We hebben heel wat meubelzaken afgelopen op zoek naar nieuwe stoelen. Uiteindelijk zijn we toch weer terecht gekomen bij HG. Het beste advies en een collectie, die bij onze smaak past. 

Astrid en Maarten Cillessen

Het is moeilijk om juiste keuze’s te maken als je een hele andere inrichting/stijl wil in je woonkamer. Daarnaast maken verschillende smaken tussen partners het nog eens extra lastig. Dit was dan ook de reden om een interieurontwerp te laten tekenen door Pedro. Hij is bij ons op bezoek geweest om een plan van aanpak te bespreken. Warm/modern, strak/stijlvol, dit gecombineerd met bestaande meubels/verlichting waren onze wensen.
Het is gelukt om hier een mooie combinatie van te maken. H.G komt zijn afspraken na. Wij zijn tevreden en bevelen hun dan ook aan.

Wim en Marie Thérèse van Delden

We zijn heel blij met jullie en met HG WOONIDEE. DE SERVICE IS GEWELDIG.
Eerst het afbreken en ophalen en opslaan van onze linnenkast die indertijd ook door jullie gemaakt en geleverd is.
Toen ons appartement klaar was weer het plaatsen van de linnenkast en eerst waren we bang dat de hoogte van het plafond te laag zou zijn, maar was niets teveel gevraagd om het door Gereard te laten meten.
Ook de monteurs die bij jullie in dienst zijn, geweldige vakmensen en niets was teveel
.Niets als lof bij het bezoek aan jullie showroom om keukengordijnen en plissé uit te zoeken voor douche en huiskamer ramen.
Een zeer goede en vriendelijke voorlichting van deskundig personeel.
De afgesproken levertijd is nagekomen en de montage was geweldig.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.

Laat een beoordeling achter