Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

Wij creëren uw interieur geheel op maat

HG Woonidee » GERO kasten op maat

Maatwerk kasten – GERO kasten op maat

Uw kast op maat laten maken?
Dat kan met de Gero maatwerk kasten van HG Woonidee.

Het GERO-assortiment bestaat uit eigentijdse, stilistische kwaliteits- maatwerk kasten. Een klasse apart met meubels die u aanpast aan uw eigen smaak en de ruimte die u heeft.

Maatwerk kasten

Wat dacht u van een inloopkast? Ruimte en overzicht, gemak en luxe. Dat is elke dag genieten. GERO Kasten worden exact volgens uw wensen vervaardigd en geplaatst. Met een hoge mate van service.

Of een fraaie design boekenkast op maat. Blikvangers, perfect passende maatwerk kasten. Juist bij schuine wanden of minder courante hoeken. Laat u verrassen door vele oplossingen en mogelijkheden. Win gerust advies in.

Een slaapkamer op maat waarbij Gero met u een eigen ontwerp maakt van uw bed, compleet met ombouw en nachtkastjes.  Deze word dan exclusief voor u gemaakt waarbij u eigen keuzes en materiaal kunt samen stellen. Zo krijgt u een slaapkamer uit duizenden.

Met veel kennis en kunde in huis, werken we enthousiast aan uw ideale maatwerk opdracht. Een ervaren ontwerper gaat aan de slag, steeds in nauwe samenwerking met u, zodat we op een lijn blijven en u het GERO voorstel helemaal omarmd.

Van tv-kast tot duurzaam kantoormeubilair en van inbouwkast tot authentieke en suitedeuren. Creëer de sfeer en beleving waar u zich zo thuis voelt. HG Woonidee laat u echt thuiskomen.

 

Design keukens op maat

Naast kasten op maat, levert HG Woonidee natuurlijk ook design keukens op maat. Vooraf inventariseren we gedegen de mogelijkheden en opties.

U mag rekenen op een deskundig en waardevol advies. Van een keuken wilt u tenslotte jarenlang plezier hebben. Om in te leven, en voor uw kookplezier. Gemak, comfort en kwaliteit staan hierbij voorop bij onze maatwerk kasten.

 

Gegarandeerd vakmanschap

Dankzij het jarenlange vakmanschap van HG Woonidee, de eigen werkplaats en spuiterij profiteert u van een scala aan mogelijkheden voor uw maatwerk interieur. Met de geavanceerde scanapparatuur, laat u de exact de kleurnuances aanbrengen die u in uw gedachten heeft. Van kersenhout tot noten, van beits tot mat of hoogglans. U mag rekenen op precisiewerk van hoog niveau.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.