Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Advies op maat

[wpseo_breadcrumb]

Maatwerk kasten

Wie van perfectie en stijl houdt komt al gauw bij maatwerk interieur terecht, met afwerking tot in de detail. HGWoonidee heeft hiervoor het GERO-maatwerk ontwikkelt voor alle kasten en keukens op maat. Het assortiment bestaat uit tijdloze, stijlvolle en kwalitatieve maatwerk-kasten. Een klasse apart met meubels die u aanpast aan uw eigen smaak en de ruimte die u heeft. Creëer hiermee de sfeer en beleving waarin u zich thuis voelt.

Boekenkasten

Laat een bibliotheekkast maken

Kies de boekenkast die helemaal bij u past! Dat slaagt gegarandeerd met een boekenkast op maat van Gero. Hoe diep, breed, lang of hoog, het maakt niet uit. Gero maakt het. De werkplaats en ons pure vakmanschap tovert de meest bijzondere boekenkasten tevoorschijn.

Lees meer

TV meubel

Van staand tot zwevend 

Een tvmeubel precies volgens de afmeting van uw TV of mag het toch wat langer zijn, het kan allemaal. Wilt u de tv in het zicht of juist verborgen door een liftsysteem, wij bieden hierin verschillende mogelijkheden in. Van een hoekkast tot een tv-kast met allerhande deursystemen of een zwevende  TV-kast. Of misschien met een haard? Gero maakt het graag voor u.

Laat je inspireren

Dressoir

Sfeervol en functioneel

Een dressoir helemaal gebaseerd uw wensen en eisen, dit kan bij onze maatwerk kasten van GERO. U bepaalt zelf hoe de kast eruit komt te zien, welke kleurstelling en functionaliteit deze kast moet hebben. De opbergmogelijkheden met een lade of draaideuren? Vele opties zijn mogelijk met dressoirs, kom langs in onze showroom en wij helpen u graag met u kast op maat.

Laat je inspireren

Wandkast op maat

Een lust voor het oog

Een wandkast op maat laten maken zodat het perfect bij u ruimte past, dat kan door Gero. Een meubel wat mooi maar ook functioneel is, met decoratie mogelijkheden en opbergvakken. Wij maken samen met u het ontwerp totdat het in de puntjes klopt. Laat u vooral verrassen door de vrijheid wat allemaal zou kunnen. Laat u inspireren door bij ons in de showroom verschillende ontwerpen en mogelijkheden te bekijken. 

Laat je inspireren

Maatwerk schuifdeurkast

Laat een schuifdeurkast op maat maken!

Stelt u zich eens voor: een kamerbrede- en hoge kastenwand. Of een volledige wand, nis of hoek in uw woning, die u transformeert tot een schuifdeurkast op maat. GERO-interieurs laat deze droom uitkomen, met exact opmaat gemaakte schuifdeurkasten.

Laat je inspireren

(Inloop )Kledingkasten

Stel uw eigen kledingkast samen

Een kledingkast of garderobekast op maat is de ideale manier om kleding keurig op te bergen en uw ruimte optimaal te benutten. Een goede investering, waar u elke dag veel plezier aan beleeft. GERO maakt voor elke ruimte een perfecte kledingkast, helemaal volgens uw wensen. En dat is een uitkomst: u bepaalt zelf de indeling van de kledingkast. Met veel ladeblokken, legplanken of juist een groot hanggedeelte. Exact op maat gemaakt tussen twee muren, vloer en plafond hoog. 

Laat je inspireren

Test titel

test tekst