Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Dressoirs op maat

Laat u verrassen door de mogelijkheden

Voor dressoirs op maat kunt u bij ons terecht. Bedenk zelf u hoogte, afmeting en indeling en wij kunnen het voor u maken. Mocht u er zelf niet uitkomen of wilt u graag advies, kom dan bij ons in de showroom langs en dan kunnen wij onder het genot van een kopje koffie het ontwerp voor u realiseren.

De mogelijkheden

Met een kast op maat kunt u vele kanten op. Zo kunt u zich alvast afvragen wil ik mijn dressoir graag hangend aan de muur of juist op de grond wilt staan? Wij denken graag met u mee hoe u het dressoir wilt gaan gebruiken, moet het modern, functioneel of juist symmetrisch zijn.

Wij staan voor alle mogelijkheden open. Wilt u verschillende kleur indelingen, zoals hout met lak? De combinaties zijn eindeloos. met Gero maatwerk zijn wij niet afhankelijk van modules, u kunt dus zelf aangeven (of wat wij adviseren) welke maat u wilt hebben. Zo word u dressoir op maat ook echt maatwerk en kunt u er eindeloos van genieten.

 

Advies nodig?

Kom langs in onze showroom voor meer informatie of maak een afspraak zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden wat bij u ruimte past en wellicht wordt u positief verrast.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.