Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Maatwerk schuifdeurkasten

Laat een schuifdeurkast op maat maken!

Stelt u zich eens voor: een kamerbrede- en hoge kastenwand. Of een volledige wand, nis of hoek in uw woning, die u transformeert tot een schuifdeurkast op maat. GERO-interieurs laat deze droom uitkomen, met exact opmaat gemaakte schuifdeurkasten.

Van een kwalitatieve inbouwkast op maat heeft u elke dag plezier. De ruimte en het overzicht in het kastinterieur, en de nette afwerking van de kast zelf geven uw kamer extra cachet. Behalve de inbouwkasten kunnen ook schuifdeurkasten ware blikvangers zijn. GERO-schuifdeurkasten maakt gebruik van een geavanceerd programma, dat uw schuifdeuren exact op maat aanbrengt tussen twee muren, de vloer en het plafond. Kwaliteit in optima forma.

Geruisloze schuifdeurkast op maat

U hoort het nauwelijks, zo soepel en geruisloos opent u de schuifdeurkast. Wat een luxe. De deur bestaat uit een aluminium omlijsting, die in vier standaardkleuren verkrijgbaar is: Aluminium, Wit, Zwart en Brons. Binnen de omlijsting kiest u vervolgens uit een zeer breed scala aan kleuren, houtdesigns en spiegels. En mocht de juiste kleur er nog niet tussen zitten kunnen wij deze ook altijd in de gewenste RAL kleur spuiten. Vanuit  GERO bieden wij paneel Schuifdeurkasten aan in de stijl landelijk of modern. In de kleur die u wilt.

Glazen schuifdeurkast

Glazen schuifdeuren zijn chic en classy. Voor de schuifdeuren bieden wij een ruime variatie aan glas. Qua kleur, kwaliteit en uitstraling. Van helder tot gelakt en van normaal tot gelaagd. U bedenkt het en wij hebben het in onze collectie.

Toegangsschuifdeur

Het is mogelijk om een zwevende / hangende schuifdeur te realiseren. Doordat de deuren vrij aan het plafond hangen is er op de vloer geen bodemrail meer nodig. Hierdoor krijgt u een drempelloze overgang naar de achterliggende ruimte. U kunt de toegangsdeuren ook in de stijl van de populaire stalendeur krijgen, zwart met glas met dwarsprofielen.

De kastinterieurs achter de schuifdeuren

Hoe hoog uw opbergeisen ook zijn de schuifdeur-kasten voldoet eraan. Een compleet op maat gemaakt kastinterieur, waarmee zelfs uw meest ‘verwende’ opbergwensen in vervulling gaan. Denk aan lades, stropdas-houders of schoenenrekken/lades. U vindt gegarandeerd uw maatwerk schuifdeurkast bij HGWoonidee.

 

Bezoek de showroom, dan krijgt u alvast een impressie. We zijn benieuwd naar uw plannen.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.