Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Kledingkasten op maat

Stel zelf uw kast samen

Een kledingkast of garderobekast op maat is de ideale manier om kleding keurig op te bergen en uw ruimte optimaal te benutten. Een goede investering, waar u elke dag veel plezier aan beleeft. GERO maakt voor elke ruimte een perfecte kledingkast, helemaal volgens uw wensen. En dat is een uitkomst: u bepaalt zelf de indeling van de kledingkast. Met veel ladeblokken, legplanken of juist een groot hanggedeelte. Met een kledingkast op maat kunt u de gehele ruimte benutten. Plafond hoog en de breedte van de kamer, geen gedoe met modules of niet aansluitend.

Kledingkast op maat

Nadat u de maten ongeveer weet kunnen wij samen de indeling maken voor u kledingkast op maat. Het aantal schappen, hanggedeelte of dat u er lades in wilt. Dit alles kan meegenomen worden in het ontwerp. De kledingkast kan afgewerkt worden met draaideuren met klik open systeem of (geïntegreerde) handgrepen. Ook kunt u voor soepel lopende schuifdeuren kiezen om de kast af te sluiten, hierin hebben wij ook vele mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over schuifdeuren op …

Inloopkast op maat 

Een inloopkast dromen vele van ons van en wellicht eerder binnen handbereik dan u denkt, want als u eenmaal een inloopkledingkast heeft wilt u niets anders meer. Het overzicht en gemak wat u hiermee heeft, daar kunt u echt van genieten. Uw kleding, schoenen en accessoires keurig gerangschikt in de kast. Er zijn vele mogelijkheden in uitwerking qua materiaal en accessoires, wat het sorteren nog makkelijker maakt. Samen kunnen wij tot een ontwerp komen, wat past bij u wensen en eisen. Uiteraard staan wij klaar voor advies en tips.

 

Kledingkast met schuin plafond

Incourante delen in uw kamers of schuine daken? Geen probleem voor GERO. Met precisie maken wij de kledingkast binnen de beschikbare ruimte, passend als een jas! Ook hier bepalen we samen de meest functionele indeling van de kast. Ook schuifdeuren voor een schuin plafond is mogelijk.

 

Een garderobe inloopkast op maat

Een ideale manier om jassen, mantels, hoeden of andere accessoires weg te hangen: de garderobe inloopkast. Prettig voor u zelf en voor uw gasten!

 

Flexibiliteit en aandacht

In onze eigen meubelmakerij en spuiterij gaan we aan de slag. Ook de aflevering, de montage en de definitieve oplevering laat u aan ons over. Alles onder een dak. U profiteert van korte lijnen, hoge service en speciale aandacht voor uw mooie kledingkast. Bovendien kunnen wij dankzij onze eigen werkplaats flexibel inspelen op uw wensen.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.