Kasten op maat  ∙  Grote showroom  ∙  Interieuradvies op maat

 

[wpseo_breadcrumb]

Wandkasten

Een wandkast op maat laten maken zodat het perfect bij u ruimte past, dat kan door Gero. Een meubel wat mooi maar ook functioneel is, met decoratie mogelijkheden en opbergvakken. Wij maken samen met u het ontwerp totdat het in de puntjes klopt. U heeft keuze uit draai of klepdeuren, lades op juist open vakken of schappen. Laat u vooral verrassen door de vrijheid wat u allemaal kunt. Laat u inspireren door bij ons in de showroom verschillende ontwerpen en mogelijkheden te bekijken. Van eiken tot een RAL kleuren en van structuur naar hoogglans, er zit vast een kleur voor u tussen.

Wandkast op maat geeft u de mogelijkheid om van u wand een opvallend of juist onopvallende opstelling van te maken. Zo kunt u de keuze maken uit symmetrisch en strakke lijnen voor een rustig beeld. Of voor verspringing met schappen en hoogtes voor een speels effect. Omdat het op maat gemaakt wordt kunt u vele kanten op.

Wilt u de tv of audio vakkundig weggewerkt hebben in de kast? Wij bieden ideale oplossingen, zowel mechanisch (liftsysteem), als een op maat gemaakte kastindeling voor een flatscreen.

Verlichting in de kast is een extra optie waar u voor kunt kiezen. Als er bepaalde objecten uitgelicht moeten worden of gewoon voor de sfeer, wij bieden hierin verschillende opties. Geheel afgestemd op het ontwerp waar wij samen op uitkomen.

Bij ons is maatwerk ook ECHT maatwerk. Wanneer u een wandkast op maat nodig heeft, inventariseren wij natuurlijk eerst de wensen, vanuit daar komt een ontwerp en voorstel. Gaat u akkoord? Dan wordt u wandkast uiterst zorgvuldig ingemeten en gemaakt in onze eigen werkplaats. Ook de montage en definitieve oplevering zijn in onze eigen hangen. Dat stelt ons in staat om optimale service te verlenen en uw pronkstuk zorgvuldig af te leveren. Daarna kunt u gaan genieten van een indrukwekkend meubelstuk, waar u met genoegen naar kijkt en veel plezier aan beleeft.

Wilt u graag advies?

Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


Wilt u direct contact met ons op nemen mail dan naar Info@hgwoonidee.nl of bel met 024 64 199 19.