“Kwaliteit mag je nooit verloochenen”

Economische neergang heeft zo zijn impact op het gedrag van mensen. Consumenten kiezen eerder voor veilige kleuren en ondernemers verlagen veelal de inkoopkosten. Ondernemers laten daarbij nogal eens hun oorspronkelijke filosofie varen. Dat betekent inleveren op kwaliteit.
Een non-issue voor HG Woonidee die haar hoogstaande concept sinds de oprichting in de jaren ‘80 is trouw gebleven. “Kwaliteit mag je nooit verloochenen. Daar moet de klant blindelings op blijven vertrouwen”, luidt de filosofie van Henny van Elk. Het resultaat? Een ijzersterk imago van betaalbare kwaliteit.

 

Meubels voor de lange termijn
Het oog wil wat. Daarom letten bezoekers van een showroom vaak op het uiterlijk van een bankstel of eethoek. Maar is de uitstraling na een aantal jaren nog net zo? Want dan komt de werkelijke kwaliteit aan het licht. Henny van Elk: “De romp, vulling en afwerking bepalen de duurzaamheid van dit meest gebruikte meubel in huis. Doorgaans is na 8 jaar de stof van een bankstel aan vervanging toe. Herstoffering voeren wij dan zonder al te veel kosten uit. Een kwaliteitsproduct van HG biedt zo veel voordelen. De romp hoeft niet verstevigd, de vulling en vering zijn niet aan vervanging toe. Bovendien blijven het immer belangrijke zitcomfort én uitstraling alle jaren intact.” De ervaren adviseurs van HG Woonidee weten precies over de lange termijn te adviseren. Zo ook over de te kiezen kwaliteitsstoffen. Er is volop keuze uit zowel sterke als luxe stoffen. Denk aan wol, wol met polyester of bijvoorbeeld aan fraai ogende zijden of linnen stoffen. Kortom, een betrouwbaar advies staat voorop.

 

Duurzaam gordijnadvies
Wat betekent kwaliteit bij gordijnen? De levensduur is sterk afhankelijk van de kleurechtheid van gordijnen. Ofwel, hoe snel verkleuren gordijnen als gevolg van zonlicht. Henny van Elk licht toe: “Wij werken met kleurechtheid 7 en 8. Deze stoffen zien er na jaren nog net zo mooi uit als bij aanschaf.” Ook hier speelt duurzaam advies een belangrijke rol. “Bepaalde gordijnstoffen kunnen beter gevoerd worden. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld linnen en zijden gordijnen verpulveren door zonlicht. De klant heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van. Dat is ons uitgangspunt.” HG Woonidee volgt continu de laatste ontwikkelingen. Nieuw in haar uitgebreide assortiment zijn speciale gordijnen die warmte tegenhouden.

 

Maatwerkkasten voor het leven
De GERO-kasten van HG worden in de eigen aangrenzende fabriek gefabriceerd. Wat is de meerwaarde voor de consument? Behalve het compleet op maat maken voor de klant is de degelijkheid ervan buitengewoon opmerkelijk. “Onze kasten zijn volledig demontabel. Zelfs na 10 verhuizingen is een kast nog stabiel. Dit is te danken aan onze methode van vrezen en schroeven. Bovendien werken we niet met de gangbare cellulose lak, maar met slijtvaste 2-componentenlak voor vloeren en tafels. De kans op hinderlijke beschadigingen is zo minimaal. Ons speciale hang- en sluitwerk gaat zelfs levenslang mee“, benadrukt de trotse eigenaresse. Wil de klant na jaren een aanpassing? Dankzij de eigen fabriek biedt HG dé flexibiliteit die geen enkele andere leverancier kan bieden. Een nieuwe aanschaf is dus niet nodig. Dit scheelt de klant enorm in zijn portemonnee. Ook is overspuiten mogelijk van eigen kasten. “In tegenstelling tot het massale kastenaanbod voorzien van folie of kunststof, werken wij met MDF of echt houtfineer. Wij kunnen kasten van ieder fraai kleurtje voorzien. Het resultaat is een perfecte laklaag, aangebracht in onze eigen spuiterij.“

Kortom, een aanschaf bij HG Woonidee is een aankoop voor de lange termijn. De betaalbare kwaliteit betaalt zich dubbel en dwars terug. Daar komt nóg een belangrijk aspect bij: een jarenlang prettig gevoel van een stijlvol product. Bezoek snel onze showroom en laat u inspireren en adviseren over uw duurzame (maatwerk)oplossing.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest