Woningtextiel en stoffering op maat

Ook voor een vloerkleed op maat

De aankleding van een woning bepaalt in hoge mate de sfeer. Natuurlijk springen meubels in het oog, maar het is eens samenspel van meubels en stoffering die het algehele beeld bepaalt. Het voelt direct prettiger en warmer, als vitrage, overgordijnen en vloerkleden in harmonie zijn met de inrichting.

Voor woningtextiel op maat, ben u bij Gero aan een goed adres. Helder gesorteerd, treft u allerlei soorten vitrage en gordijnen aan. Van goede kwaliteit, in allerlei kleurnuances en patronen. Maak een keuze uit de prachtige stoffen van onder andere

  • De Ploeg
  • Christian Fischbacher,
  • Jab
  • Bamar
  • Kvadrat
  • Kinnesand
  • Et cetera

Vloerbedekking op maat

Vloerbedekking zorgt voor comfort en warmte. Het dempt schelle geluiden. Geen wonder dat vloerbedekking nog altijd populair is. Gero heeft een complete collectie aan vloerbedekking, afgestemd op het niveau van de kasten en meubels. Dat betekent dat de vloerbedekking van de betere soort is. Gero zorgt voor maatwerk. En een team vakmensen legt de vloerbedekking voor u. Inclusief de benodigde ondertapijten.

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed is vaak net te klein of net te groot. Of het dessin is niet helemaal wat u zoekt. Vind de oplossing bij Gero! Geef uw wensen en eisen gerust aan ons door, zodat we voor u het juiste kleed, in de juiste maat en met het mooiste dessin leveren.

Gordijnen en vitrages
Een belangrijk onderdeel van bijna elke woning: de raambekleding. Gordijnen en vitrages op maat, zorgen voor privacy. Vitrages beschermen tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf, overgordijnen geven een gevoel van geborgenheid als de avond valt. Bovendien houden ze de koude tegen in de winter, of de zon in de zomer. Ga eens langs bij Gero, voor de mooiste collecties gordijnen op maat. Ook raamdecoratie in de vorm van rol- en vouwgordijnen of aluminium- of houten jaloezieën leveren we. Denk aan topmerken zoals Duette, Plisse, Sunway, B&C en Inerstil.

Zonwering
Bij goede raambekleding hoort binnen zonwering. Ook daarvoor biedt Gero een kwalitatief mooie oplossing. Met de bekende merken Verosol en de Sunway Exposure Store weet u zeker dat u een sterk staaltje zonwering op maat in uw woning kunt realiseren.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-6419919

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest